Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ovo mjesto je čarobno'

Milijuni vidjeli predivnu snimku iz Splita: Djevojka zaplesala na Peristilu pa joj se pridružili brojni građani

Djevojka zaplesla na Peristilu
Foto: TikTok
1/3
21.06.2022.
u 09:07

Video je dobio više od 1400 komentara, a mnogi su se pitali na kojoj je lokaciji snimljen ovaj predivan prizor

Čak više od 5,2 milijuna pregleda ima video na TikToku snimljen u Splitu. Korisnica te društvene mreže Elle iz Londona snimila je svoju prijateljicu kako pleše na Peristilu. Njezina najbolja prijateljica, naime, zaplesala je, a uskoro joj se pridružio gotovo cijeli trg. 

Video je dobio više od 1400 komentara, a mnogi su se pitali na kojoj je lokaciji snimljen ovaj predivan prizor. Zbog toga i broja ljudi koji su pregledali snimku vjerujemo kako je ona postala odlična reklama za Hrvatsku

@elle.coffey

POV: Your bestie is the main character who goes from dancing on her own - to dancing with strangers - to getting the whole square dancing ❤️

♬ 1D Night Changes - Anikii

"Ovo mjesto je čarobno noću, jako mi se svidjelo", "Svi koji su ikada bili u Hrvatskoj sada plaču zbog uspomena", "Ovo me jako razveselilo", "Ovo je energija koja mi treba u životu", neki su od komentara. 

S obzirom na to da video nije objavljen s originalnom glazbom s Peristila, neki su korisnici tražili da se objavi i prvotna verzija. Elle je uskoro objavila drugi video, a i njega je pogledalo gotovo 300 tisuća ljudi. 

@elle.coffey Reply to @x.camileon.x ♬ original sound - ellecoffey

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
09:27 21.06.2022.

Nadajmo se da Split neće postati New Ibiza.

LU
Lu13
11:25 21.06.2022.

Super promidjba,svi normalni vole vidjeti i dozivjeti ovakve stvari...Bravo!!

Avatar Potegni!
Potegni!
11:07 21.06.2022.

Kad je ovo? Naime u Splitu je tako pakleno vruće proteklih dana, a ovdje neki u jaketama i dugim rukavima.... samo pitam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije