Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijan Brkić:

'Uveli smo red u stranku, a uskoro će biti red i u državi'

Milijan Brkić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/3
15.10.2015.
u 15:56

Uvjeren sam da će predsjednik Tomislav Karamarko 8. studenog imati suze radosnice u oku, rekao je Brkić

U Središnjici HDZ-a danas je održana sjednica nacionalnog Predsjedništva. Politički tajnik HDZ-a Tomislav Čuljak rekao je da je stranka u završnoj fazi kandidacijskog postupka koji je iznimno demokratski.

– Našim županijskim organizacijama i zajednicama prepušteno je da daju svoje kandidate za naše liste. Danas smo utvrdili te prijedloge na Predsjedništvu. Obavljaju se daljnje konzultacije te ćemo sljedeći ponedjeljak na Predsjedništvu i Nacionalnom vijeću usvojiti te liste te predati naše kandidacijske liste – rekao je Čuljak.

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić rekao je da stranka dvije godine zaredom ima bezuvjetno mišljenje Državne revizije. 

– Uveli smo red u stranku, a uskoro će biti red i u državi – rekao je Brkić. Dodao je da kreću u treću fazu kampanje, "vruću fazu" te da im je slogan "Zajedno za jaku Hrvatsku!"

Službena kampanja kreće 22. listopada. Brkić je komentirao i predizborne ankete.

– Mi smo zadovoljni – već četiri godine pobjeđujemo. Neki nisu zadovoljni jer – gube. Oni koji nisu zadovoljni, neka hrane svoje taštine na anketama, a građani će 8. studenog pokazati tko će na kraju biti zadovoljan, a tko nezadovoljan. Neki će imati suze radosnice, a neki će od tuge plakati. Uvjeren sam da će predsjednik Tomislav Karamarko 8. studenog imati suze radosnice u oku, kao i prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman kada je 1995., nakon uspješno provedene akcije „Oluja“, plakao kada je podizao hrvatski stijeg na kninskoj tvrđavi. Imat ćemo komotnu većinu za preuzimanje odgovornosti za funkcioniranje države. S novim vodstvom država će krenuti u pozitivnom smjeru – rekao je Brkić.

>> SDP-u ključne sve četiri zagrebačke jedinice, HDZ-u Slavonija i Dalmacija

>> 'Mislim da je Milanović Sanaderov čovjek, zaposlen je u MVP-u u njegovom mandatu!'

Komentara 294

AN
ananaim76
15:50 16.10.2015.

Pometite te yugokomunisticke ostatke.

SI
Sikter
12:21 16.10.2015.

Idemo svi u novi poredak, i vraćanje Tuđmanove Hrvatske !!

BO
borovina1981
16:12 15.10.2015.

Trebat će vam dobra metla za počistiti nered koji će Zoka i kompanija ostaviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije