Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj diploma

Milijan Brkić: Jovanović ima nekakav problem sa samim sobom

Milijan Brkić
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/4
29.03.2014.
u 12:47

Ali budite sigurni, s Milijanom Brkićem ili bez njega, HDZ ide ka pobjedi na svim budućim izborima – poručio je Brkić iz Osijeka

 - Ako na bilo koji način budem smetao HDZ-u na njegovu putu uspjeha i povratka na vlast, sigurno neću biti smetnja i u dogovoru s vodstvom stranke ću se maknuti. Stranka ne ovisi o meni. Ali budite sigurni, s Milijanom Brkićem ili bez njega, HDZ ide ka pobjedi na svim budućim izborima – poručio je Milijan Brkić iz Osijeka, kojemu je nedavno poništena diploma. Koliko zna, nastavio je, trenutno ima podršku predsjednika stranke.

- Još me nisu izvijestili da su me razriješili dužnosti – dodao je.

Na izjave ministra Željka Jovanovića, koji je kazao kako "s obzirom na intelektualne kapacitete M. Brkića, teško da može uopće razumjeti i moj magisterij i drugi magisterij, doktorat i docenturu", nije se želio osvrtati.

- Nisam čuo, ne slušam previše gospodina Jovanovića, ne želim se spuštati na njegovu razinu komunikacije. On ima nekakav problem sa samim sobom, al neka mu Bog da zdravlja i sreće. Ja sam o ovoj temi već sve rekao, epilog će ta priča doživjeti na Upravnom sudu, a sve odluke sudske ću poštivati – kazao je.

Brkić je i povjerenik osječko-baranjskog HDZ-a pa je u grad na Dravi došao na izbornu skupštinu tog ogranka. Biraju se čelnik ogranka, 39 članova županijskog odbora i pet nadzornog odbora.

- Uvjeren sam da će HDZ nakon ovih izbora krenuti u novom smjeru, biti puno jači i homogeniji na području ove županije – izjavio je.

Dodao je i kako će se idućeg tjedna sastati Predsjedništvo HDZ-a te odlučiti o imenima kandidata za EU parlament.

>> Karamarko: SDP će svaki dan do izbora smišljati afere

>> 'Falsifikator Brkić nema kapacitet da bi mogao razumjeti moj magisterij!'

Komentara 54

XA
xaron
15:37 29.03.2014.

Siti smo i Jovanovica i Brkica. Hoćemo nove ljude .

PR
propalismoFranjoskroz
16:51 29.03.2014.

politika je veliki mamac za ljude koji žele kruha bez motike.Svi žele da imaju Bebić sindrom.Pogledajte samo tu karijeru.Promjene sistema,uređenja,raznoraznih vladara,diktatora,navodnih demokrata,vlasti desne i lijeve i uvjek je bio tu,u vrhu.Nikad kap znoja pustio,nikad ruke nije zamazao.Pa tko ne bi želio u poltiku.....

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:00 29.03.2014.

Strasno, ovo je horror demokracije. Dobro su rekli "ovdje neka mafija ima drzavu".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije