Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret s Pahorom

Milanović za prvi inozemni posjet izabrao Sloveniju

Predsjednik Milanović položio vijence na groblju Mirogoj
Foto: Robert Anic/Pixsell
1/3
24.02.2020.
u 16:37

– Slovenija nam je prirodno najbliži partner. To što nas opterećuje nije ništa u odnosu na probleme koje imamo i sami sa sobom i s drugim državama – poručio je Milanović.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović za svoj prvi inozemni posjet kao predsjednik Republike izabrao je, kao što se i špekuliralo, Republiku Sloveniju.

Radni susret s predsjednikom Slovenije Borutom Pahorom dogodit će se u četvrtak u Otočcu ob Krki. Izbor Slovenije nimalo ne iznenađuje kada se zna da je upravo Sloveniju u kampanji MIlanović nazivao strateškim partnerom. U svom prvom intervjuu nakon što je postao predsjednik Milanović je na pitanje kako će to strateško partnerstvo moguće postići uz sve terete koje imamo sa Slovenijom poput arbitraže kazao strpljivo.

– Slovenija nam je prirodno najbliži partner. To što nas opterećuje nije ništa u odnosu na probleme koje imamo i sami sa sobom i s drugim državama – poručio je Milanović.

Video - Ivan Račan: Bit će tu svega, no Milanović zna što treba raditi i bit će puno odmjereniji

Komentara 5

ME
Meter
19:45 24.02.2020.

Od nečega se mora početi da se maknemo s europskog repa, a pamtimo bolje dane - i mi i oni

HE
HEDONIST
21:12 24.02.2020.

Nemoj dolaziti u Sloveniju. Ti i Pahor ste bezveznjakoviči. Ako ne rešite problem granice nemojte žret naše sendviče pioniri.

DU
Deleted user
11:55 26.02.2020.

Logično je da ide u Sloveniju: ako se probudi jako rano, tamo negdje oko 10.00 i bude gotov za polazak oko 11.30, u Ljubljani je taman za ručak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije