Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK S ÇIÇEKOM

Milanović: Ulaskom u EU podržat ćemo tursko članstvo

zoran milanović,cemil çiçek (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
19.03.2013.
u 12:38

Turska je bila prijatelj Hrvatskoj u najtežim trenucima, istaknuo je premijer Milanović

Hrvatska vlada će ulaskom u Europsku uniju zagovarati tursko članstvo, rekao je premijer Zoran Milanović prilikom današnjeg susreta s predsjednikom Velike narodne skupštine Republike Turske Cemilom Çiçekom.

- Turska je bila prijatelj Hrvatskoj u najtežim trenucima - naglasio je Milanović.

Milanović i Çiçek složili su se kako ima još puno prostora za produbljivanje gospodarskih i trgovinskih odnosa dvije zemlje, a Milanović je naglasio kako Hrvatska radi na uklanjanju nepotrebnih barijera u cilju stvaranja povoljne investicijske klime.

- Turska sa zanimanjem prati odnose s Hrvatskom, koja je za nas vrlo važna zemlja u regiji, za njezinu stabilnost, sigurnost i prosperitet - rekao je Çiçek.

>> \"Turski investitor unajmio bi pogone MTČ-a i zaposlio 150 ljudi\"

Komentara 2

BA
balic
12:52 19.03.2013.

Da Turska jos nije clanica EU postoje razlozi ,ali MI ce mo zagovarati u EU njezin pristup... Ma Mi smo ti veliki faktor pa ce se bas nas poslusat,nemoj se jos vise a i nas blamirati ,ne u EU ,dosta si dosad od toga napravio...

Avatar babas
babas
15:01 21.03.2013.

Mi bi trebali graditi svoju budućnost u dobrim političkim i gospodarskim odnosima sa državama Istočne Europe. Zapadnjacima ne možemo ništa prodati,a namršte se i kad čuju od kud si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije