Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI PREDSJEDNIKOVI NAPADI

Je li Milanović pretjerao? Jako je zanimljivo koga sve štedi i ne dira

08.12.2021.
u 20:54

Milanović trenutačno, unatoč svojim izjavama u kojima o sebi govori kao o lijevo-liberalnom političaru, djeluje isključivo kao desničarski i nacionalistički lider, i to u modernoj suverenističkoj i populističkoj verziji desničarske politike. Milanović je desnije i od Plenkovićeva HDZ-a, odnosno od vodstva HDZ-a, ali ne i od članstva, koje je u pravilu desnije od stranačkog vodstva i koje često simpatizira Milanovićeve nacionalističke ispade, što Plenkoviću sigurno nije drago, ali je u tom pogledu nemoćan.

Ključne riječi

Komentara 92

BL
blekpanther
21:03 08.12.2021.

Stvarno je teško biti desnije od Plenkovićeva HDZ!

BI
Bisera95
21:37 08.12.2021.

Nije Milanović išel desno od HDZa već baš obrnuto. I to veli unuka oficira JNA i ponosna Hrvatica.

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
21:25 08.12.2021.

Jučer je bio sve u pravu. To što uska klika vlada politikom i medijima, a proizlaze od 10-20% ljudi pa vi imate pomaknute stavove na jugo lijevo pa vam je čudno i ne primjereno ćut da netko brani Hrvatsku stranu odlučno to je vaš problem. Nije problematično imati hrvatske, nacionalne, desne stavove. To je samo zadrtim ljevičarima problem. Nisam glasao za Milanovića i mislim da pretjeruje kad stalno koristi taj kafanski rječnik ali on jedini svetim kravama kaže po istini. U politici vlada licemjerje pa licemjerje smeta kad im se to nabije na nos. Al je tak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?