Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izrazio sućut obitelji

Milanović o Kregaru: 'Nikada nije odustao od borbe za pravednost, istinu i transparentnost'

Sabor poceo izvanrednu sjednicu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
15.08.2020.
u 14:46

Jako će nam nedostajati njegova srčanost kojom je govorio i pisao do zadnjeg dana, poručio je Milanović

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović izrazio je u subotu sućut obitelji Josipa Kregara, koji je ujutro umro u Zagrebu, a kojega je naveo kao pravnika i sveučilišnog profesora, političara i analitičara koji nikada nije odustao od borbe za pravednost, istinu i transparentnost.

"S tugom sam primio vijest o iznenadnoj smrti Josipa Kregara, izražavam duboku i iskrenu sućut njegovoj obitelji", poručio je Milanović na Facebooku.

Istaknuo je da Kregar kao pravnik i sveučilišni profesor, a pogotovo kao političar i britki analitičar društvenih i političkih događanja, nikada nije odustao od borbe za pravednost, istinu i transparentnost.

"Godine našeg poznanstva uvjerile su me da u toj borbi nije poznavao kompromise, bio je pravnički čvrst u argumentima i ljudski iskren u namjerama. I uz sve što je napravio za svog života, jako će nam nedostajati njegova srčanost kojom je govorio i pisao do zadnjeg dana", zaključio je predsjednik.

 

Ključne riječi

Komentara 23

AP
ante_pustinjak
16:22 15.08.2020.

da, predsjednice, posebice je bio transparentan što se tiče posmrtne pripomoći, i on i vaš predšasnik, a njegova pravednost i istinoljubivost se očitovala u pokušaju zabrane thompsonova nastupa za dan branitelja zagreba! dakle, bio je "moralna gromada"!

DU
Deleted user
15:30 15.08.2020.

Na prvu vijest o smrti ovog političko/medijskog dosadnjakovića uredništvo je izbrisalo sve komentare zainteresirane javnosti. Pravda-poštenje-cenzura!

DU
Deleted user
15:19 15.08.2020.

Zanima me što kažu iz štedionice Zlatica i Posmrtne pripomoći? Jel` vrijedilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije