Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stvar je uznemiravajuća'

Milanović o AP-u: 'Ako nije Ante Pavelić, onda je Andrej Plenković'

Petrinja: Izjava predsjednika Milanovi?a nakon sve?anog ispra?aja
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
30.01.2023.
u 10:57

"Ne mogu zamisliti takav razgovor vođen između Slavka Linića i Branka Grčića ili Milanke Opačić i Ranka Ostojića, potpuno nezamislivo", smatra predsjednik Zoran Milanović

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je u Petrinji na svečanom ispraćaju 3. hrvatskog kontingenta u sklopu NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Republici Litvi. Obratio se medijima te, između ostalog, komentirao prepisku Josipe Rimac i Gabrijele Žalac, koju je objavio Večernji list, a u kojoj su intenzivno spominjale osobu "AP".

"Koliko je prošlo vremena? Kninska Madame de Pompadour Žozefin Rimac i ova druga Gabika su cure koje su, kako da kažem, kalibrirane za veliki domet. Uhvatili su ih kao zadnje opančarke. I sad to izlazi van. To su lopine. Znamo da Rimac nije bilo tko, njihove veze s ovom malom koja je otišla kod Ursule su duboke. Potrebno je radi istine, postupka, povjerenja javnosti vidjeti što se događalo. Ljudi su krali k'o veliki i sad u razgovoru tih dviju visokih dužnosnica, dramskih figura iz HDZ-ove galerije likova, čujemo da spominju AP-a. Ako nije Ante Pavelić, onda je Andrej Plenković. I on je svjedok, apsolutno", kaže.

Milanović navodi kako je vidio nečiji komentar da "nije to oporba smislila"

"To postoji, to je materijalni dokaz. Ne mogu zamisliti takav razgovor vođen između Slavka Linića i Branka Grčića ili Milanke Opačić i Ranka Ostojića, potpuno nezamislivo. Ja sam bivši premijer, imao sam vladu čvršću od ove jer je imala čistu većinu, nije morala kupovati. Da dvoje mojih ministara razgovara o takvoj temi na takav način i da se poziva na mene, meni je to konceptualno nezamislivo, a ove dvije o tome najozbiljnije razgovaraju. Stvar je uznemiravajuća. Što je više s tim postupkom? Što je s postupkom u slučaju Banožića i njegove muljaže s onim poslovnim prostorima? To čeka da se zaboravi? Neće se zaboraviti", dodaje.

Komentara 7

PR
prajdali100
18:39 30.01.2023.

Beogradski mediji u ekstazi ! Samo napred predsedniče,u BG se stvara klima obožavanja...I u Moskvi su zadovoljni.Jasno,Mi imamo veliki problem.

LO
Lojzek1967
11:57 30.01.2023.

Kako su Rimac i Žalac osvjedočeno praktične vjernice svima je jasno tko je AP. Antun Padovanski.

FZ
Fanto.zg
09:26 01.02.2023.

A možda je Anto Pranjič još jedan ridjak iz Tomislavgrada ,( oprostite ) iz BiH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije