Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sve skupa jadno'

Milanović: Na kraju Dana sjećanja osjećaj je – ružan

Ranko Ostojić i Zoran Milanović
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
18.11.2013.
u 20:04

– Nisam mislio da ću nakon dvije godine gledati ovakvu podjelu – rekao je Milanović komentirajući današnje događaje u Vukovaru

Nakon današnjeg incidenta u Vukovaru s dvije kolone sjećanja premijer Zoran Milanović rekao je kako ne smatra da je državni vrh u Vukovaru nepoželjan.

"Osjećaj je isti kao što je bio na pola dana – ružan osjećaj. Jadno, sve skupa jadno", rekao je Milanović na pitanje kako se osjeća na kraju Dana sjećanja za Dnevnik Nove TV.

"Mi ne znamo jesmo li nepoželjni, ali bili smo fizički spriječeni. Ja se nisam nikad u Vukovaru osjećao nepoželjnim", rekao je Milanović i komentirao organizaciju koja je državnom vrhu blokirala put. "Tko god želi može napraviti takvu opstrukciju. To je podvala", rekao je Milanović i dodao kako za to ne treba biti organizatorski genij te da je riječ o grupi ljudi.

Ipak, iznenađen je razinom podjele u Vukovaru. "Nisam mislio da ću nakon dvije godine gledati ovakvu podjelu", rekao je Milanović.

>> 'Zabijen je klin koji je teško izvaditi'

Komentara 22

CR
croat1899
20:28 18.11.2013.

koja podjela?? 100 000 ljudi u jednoj koloni 100 u drugoj. Zaista smo duboko podjeljeni, nema što..

SE
selbivoje
20:24 18.11.2013.

to sto ste trazili to ste i dobili a Narod sam ide dalje

Avatar Becarina
Becarina
20:41 18.11.2013.

Neka premijer pogleda u ogledalo i vidjet ce glavnog krivca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije