Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT NA MREŽAMA

Milanović i Butković se svađaju na Facebooku: 'Oleg, a kako ide bratov posao s kamionima?!'

Komarna: Službeno otvorenje Pelješkog mosta
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/4
20.03.2024.
u 12:07

Međusobno si spočitavaju veze s čelnikom bosanskih Srba Miloradom Dodikom.

Nakon iznenadne najave predsjednika Zorana Milanovića da će se kandidirati na listi SDP-a na parlamentarnim izborima, Ustavni sud u ponedjeljak je jasno istaknuo da Milanović ne može biti na listi nijedne stranke niti kandidat na parlamentarnim izborima dok obnaša dužnost predsjednika države. Ova odluka Ustavnog suda izazvala je žestoke reakcije.

Predsjednik Republike Hrvatske s Korčule se verbalno sukobio s ustavnim sucima, a predsjednik Vlade Andrej Plenković u ponedjeljak je poručio da su postupci Milanovića i SDP-a pokušaj mini državnog udara i zlouporabe institucija, istaknuvši kako je Ustavni sud u svom zaključku bio jasan - da se kršio Ustav.

"Rat" uoči parlamentarnih izbora nastavio se i na društvenim mrežama. Ministar mora, prometa i infrastrukture HDZ-ov Oleg Butković na svom je Facebooku podijelio poveznicu na vijest naslova "Vučić, Dodik i Porfirije objavili srpski osvajački program: 'Krećemo točno 5. i 6. svibnja!', uz poruku Zoranu Milanoviću.

"Dok Milanović rastače ustavno-pravni poredak, njegov veliki prijatelj Dodik, u društvu Vučića i Porfirija, priprema novi pohod na susjedne države. Ona poznata rečenica Stjepana Radića mogla bi se vrlo lako primijeniti i na Milanovića: Ne srljaj ko gusak u Laktaše!" napisao je Butković.

VEZANI ČLANCI:

Nekoliko sati nakon što se oglasio Butković, na Facebooku mu je odgovorio sam Milanović. "Oleg, a kako ide bratov posao s kamionima?! Posluje li s Hrvatskim cestama i na gradnji mosta prema Banja Luci?", piše Milanović, koji je objavi priložio i fotografiju na kojoj Plenković pozira s Dodikom te šefom HDZ-a u BiH Draganom Čovićem.

GALERIJA Milanovićev život u fotografijama - od malih nogu s političke karijere

Komarna: Službeno otvorenje Pelješkog mosta
1/42

Komentara 13

MA
MadMax1
12:32 20.03.2024.

Užasno je i sramotno što se događa na političkoj sceni Hrvatske. Ne postoji ni trunka pristojnosti i diplomacije. Mladim ljudima preporučujem da budu pametni i da preuzmu inicijativu u svoje ruke te podignu političku volju, jer u ovakvom društvu samo će im biti još gore.

SP
Spezzi
12:24 20.03.2024.

Koji cinizam. A gdje su sakrili 4. igrača Pupija s kojim vedre i oblače u RH ?! Zašto ga nema s njima na pozornici kao inače ?! Nevolim Milanovića, ali on je barem iskren, a ovi drugi su ne dvolični, nego peterolični prevaranti. Srećom ne morano nijednu lijevu partiju birati ni HDZ ni SDP.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
12:53 20.03.2024.

Milanović ko dijete. Napravi sudar u saobraćaju i onda kaže da i drugi imaju vozačku i da nisu ništa bolji od njega. 🤦🏻‍♂️ Kakav luzer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije