Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Kujundžić:

'Porez na luksuz jedno od rješenja za stabilizaciju zdravstva'

Milan Kujundžić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23.09.2017.
u 13:49

Kujundžić kaže da imamo dobre liječnike i sestre koje trebamo sačuvati, a da nije samo stvar u plaćama

Porez na luksuz jedno je od mogućih rješenja za stabilizaciju zdravstva, rekao je danas ministar zdravstva Milan Kujundžić, ističući da su to tek prijedlozi, a ne gotova stvar.

Kujundžić se u emisiji Intervju tjedna na Hrvatskom radiju osvrnuo i na odlazak liječnika iz Hrvatske. Rekao je kako imamo dobre liječnike i sestre koje trebamo sačuvati, a da nije samo stvar u plaćama.

- Mi moramo njima otvoriti mogućnost da rade u primjerenim bolnicama, a drugi strateški interes ovog sustava je napraviti jedinstvenu nacionalnu sveučilišnu bolnicu u Zagrebu. Ti ljudi moraju imati prostor i opremu za razvoj karijere - rekao je ministar Kujundžić.

Komentara 23

RZ
Rocky.Zg
14:11 23.09.2017.

Plenkovic u vladu zaposlio 150 ljudi, Sanader ih je imao 75. Tako je i u ministarstvima, agencijama, županijama, općinama itd. Što smo siromašniji, broj uhljeba to više raste. O nenormalnim privilegijama da ne govorimo, samo na aute su potrošili 50 milijuna eura. I sada ovaj neandertalac kaže da nema novaca za zdravstvo. Pa naravno da nema, jer treba nahraniti vojsku beskorisnih stranačkih uhljeba. I niti 1 jedini političar o tome ne govori, iako svi znamo u čemu je problem. .

DH
dalibor.hren
13:58 23.09.2017.

Nije stvar u plaćama!? Ukinite plaće saborskim zastupnicima, ministrima, državnim tajnicima, savjetnicima... na godinu dana!

DH
dalibor.hren
13:56 23.09.2017.

Iz kojeg filma je ovaj? Jel to neki indijanac iz plemena Kujunđiosi koji se još uvijek sporazumijevaju dimnim signalima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije