Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANDIĆ U KRIŽEVCIMA

Milan Bandić: Ne sramim se križa jer sam ga nosio i prije i sada

bandić
Ottone Novosel
24.11.2009.
u 17:31

Bandić je rekao kako njemu ne smeta križ, ali da nema ništa protiv onih koji ga ne nose. Dodao je kako svoje voli, a druge poštuje.

Nećemo se sramiti križa, hvala Bogu, nosio sam ga i prije i sada, ne smeta mi križ, ali nemam ništa ni protiv onih koji ne nose križ, sve poštujem. Volimo svoje i poštujmo druge - odgovorio je Milan Bandić večeras na upit jednog Križevčanina u mnoštvu koje ga je dočekalo na središnjem Trgu Antuna Nemčića.

- Predsjednik ima velike ovlasti da ne da Vladi da spava i da imaju stalno temperaturu 39, da se stalno tresu, uvjetno govorim, treba stalno tepsti one u Vladi.

Na upit jedne studentice Bandić je rekao da je za besplatno školovanje na svim razinama.

-I đaci i studenti trebaju imati besplatne udžbenike. Moramo osigurati besplatno školovanje onima koji svoje obveze izvršavaju, koji upisuju godinu za godinom, a oni koji hoće vječno studirati neka studiraju na svoj račun - rekao je Bandić izrazivši zadovoljstvo dolaskom brojnih Križevčana.

Komentara 25

RU
rudolf
14:04 25.11.2009.

Dobri moj Milane,sve je to što pričaš ok,ali brate mili ti nisi za predsjednika i basta,svaka tebi čast,ali ako si ti najbolje što \"MI\" možemo dati,jadna nam majka.

BI
bilibrig
14:17 25.11.2009.

bandiću jesi li osio križ i prije devedesete?

GL
glagoljica
10:09 25.11.2009.

Moj Predsjednik RH mora biti Predsjednik svih građana, mora biti faktor stabilnosti , faktor spajanja a ne razdvajnja među građanima, mora biti osaba koju krasi čestitost, moralnost, iskrenost i konačno mora biti osoba koja će služiti čovijeku a ne kapitalu. - Zato je Josipović pisao optužnice hrvatskim generalima. jako moralno, iskreno , čin spajanja a ne razdvajanja među građanima. E baš si pogodila prstom u ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije