Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVE DAME

“Michelle Obama nije rekla Carli da živi u paklu!”

damice
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
17.09.2010.
u 15:55

U knjizi piše i to da Carla potiče supruga da zaradi “više novca” te da su oboje zadivljeni kako se obogatio Tony Blair.

Bijela kuća opovrgnula je tvrdnju da se Michelle Obama svojedobno bila povjerila Carli Bruni kako “živi u paklu”. Naime, u novoj knjizi o supruzi francuskog predsjednika, objavljenoj u Francuskoj, piše da je za njihova susreta u Bijeloj kući u ožujku ove godine, na upit prve dame Francuske kako joj je u Bijeloj kući, simpatična Michelle odgovorila: “Ne pitaj! To je pakao! Ne mogu više podnijeti!”

Glasnogovornicu Bijele kuće podržao je i predstavnik francuskoga veleposlanstva u Washingtonu rekavši da nikad nije čuo takvo što. “Gospođa Bruni-Sarkozy posve se ograđuje od sadržaja knjige ‘Carla and the Ambitious’ koju nije autorizirala”, dodao je.

Inače, u knjizi piše i to da bi se Sarkozy zadovoljio samo jednim predsjedničkim mandatom te da ga Carla potiče “da zaradi više novca”. Navodno jedan njihov prijatelj svjedoči kako su oboje “zadivljeni bogatstvom koje je Tony Blair stekao dok je bio premijer”.

Ključne riječi

Komentara 10

MM
Mladen Miletić
17:21 17.09.2010.

U knjizi piše i to da Carla potiče supruga da zaradi “više novca” te da su oboje zadivljeni kako se obogatio Tony Blair. Stari ker je ratni profiter. Tko je kao poglavica cijeli Irak slomio orobio a da se nijee sa par milijardi dolara obogatio taj je bolestan u glavu .. Kod nas i u Srbiji su iz bjede izvukli po 20-tak miliona Eura pravi borci... Zna se nepriča se...

OG
Oger
18:40 17.09.2010.

Zar su to Vecernjakove vijesti iz svijeta?! U ovoj drzavi nema nijednih novina koje bi informirale o zbivanjima i nacinu rjesavanja problema u svijetu. Jedan prosjecni citatelj ne moze iz naseg tiska saznati sto se ustvari zbiva na privrednom ii politickom planu van Hrvatske. Skandalozno.

OB
-obrisani-
01:19 18.09.2010.

s gdjicom Bruni bi opalio metak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije