Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDE POTENCIJAL ALI...

MI Braća Pivac: Nismo imali niti imamo namjeru preuzeti Kraš

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
09.05.2018.
u 00:30

Iz MI Braća Pivac odgovaraju kako 'nisu niti imaju namjeru preuzeti Kraš, a dionice kupuju na transparentan i otvoren način, preko burze sukladno Zakonu o tržištu kapitala'

S 24,48% dionica u svom portfelju od početka svibnja Mesna industrija Braća Pivac nadomak je preuzimanja Kraša, objavili su jučer neki portali predviđajući skoro preuzimanje tog konditora, dok se prokuristica Kraša Marica Vidaković bavi Agrokorom.

Iz MI Braća Pivac odgovaraju kako “nisu niti imaju namjeru preuzeti Kraš, a dionice kupuju na transparentan i otvoren način, preko burze sukladno Zakonu o tržištu kapitala”.

– U prehrambenoj industriji vidimo velik potencijal za razvoj čitave zajednice, a svojedobno smo procijenili da je dionica Kraša perspektivna s obzirom na poslovanje poduzeća, vrijednost brenda..., te ulaganje u nju smatramo dobrom poslovnom odlukom – kazali su.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
00:34 09.05.2018.

zasto ne preuzeti po propisanim uvjetima ...dapace to je pozeljno i potrebito...nismo u 1955 godini...

RA
Rad
07:55 09.05.2018.

Nije li to firma koja redovito ima afere i protuzakonite radnje poput šverca mesa, prodaje pokvarenog mesa, zakapanje trulih kravljih lešina po slavonskim njivama itd, itd. Dobro pazim da od njih ništa ne kupujem, a žao bi mi bilo da mogu svojom pokvarenom poslovnom politikom utjecati na jedan renomirani brend sa super kvalitetnim proizvodima Kraš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije