Naslovnica Vijesti Crna kronika

Menadžer: U Pazinu će se održati tri Tompsonova koncerta

11. prosinca 2008. u 08:35 5 prikaza

PAZIN - Jutros oko 4.15 sati u Boćarskom domu u Pazinu došlo je do eksplozije, izvijestila je policija koja je na mjestu događaja provodila višesatni očevid.

Na tom mjestu idućeg vikenda Marko Perković Thompson trebao bi održati svoj koncert.

Ozlijeđen muškarac koji se dovodi u vezu s eksplozijom
Iako policija još ne može potvrditi je li riječ o podmetnutoj eksploziji ili nesretnom slučaju, pred ulazom u Boćarski dom pronađen je ozlijeđeni muškarac kojeg se dovodi u vezu s eksplozijom. Prevezen je na liječenje u pulsku bolnicu i izvan je životne opasnosti.

Kajin: Bombu je postavio Thompsonov obožavatelj poznat policiji

Veruda: Nismo protukoncert Thompsonu u Istri

Thompson izgubio sudski spor, pulska Arena pod zaštitom!

Riječ je o 59-godišnjem Viliju Bonu koji ima prebivalište u Pazinu, a poznat je kao zatvorenik s dugim zatvorskim stažem.

U zgradi Boćarskog doma smještena je i Nezavisna istarska televizija (NIT).

Veseljko Buić, koji je unajmio Boćarski dom u Pazinu, šokiran je eksplozijom i samo je rekao:
- Nemojte me ništa pitati u ovoj situaciji. Kada sam došao ispred doma, iz daleka sam samo vidio razbijena stakla.

Thomsponov menadžer Zdravko Barišić nije ništa želio komentirati dok istraga ne pokaže o čemu je riječ.

Susjedi iz obližnjih zgrada eksploziju nisu čuli, ali se pitaju je li Boćarski dom adekvatan prostor za održavanje takvog događaja.

Policija je u 11.30 sati sazvala konferenciju za novinare, a cijelo prijepodne zasjedao je gradski krizni stožer.

U Pazinu će se održati tri Thompsonova koncerta
Thompsonov menadžer Zdravko Barišić rekao nam je da će se unatoč ekploziji u Boćarskom domu u Pazinu i atmosferi sabotaže oko koncerta Marka Perkovića Thompsona u Istri, koncert u Pazinu održati kako je i najavljeno.
- Bez obzira na sve koncert će se održati 20. i 21.prosinca u Boćarskom domu koji će se do tada sanirati. Javilo nam se nekoliko stotina simpatizera koji su voljni pomoći oko organizacije koncerta, pa čak, ako bude trebalo, i popravka dvorane u kojoj se dogodila eksplozija. Sada su rasprodane ulaznice za oba koncerta, prodano je više od 4000 ulaznica, pa najavljujemo i treći koncert 22. prosinca. Na održavanje koncerta obvezuje nas zakon, ali i podrška i interes mnogobrojnih koji vole Thompsonove pjesme - kazao je Barišić.

Iako se pokazalo da su zbivanja oko Thompsona u Istri zbivanja visokog rizika, Zdravko Barišić kaže da neće biti atmosfere visokog rizika na koncertu u Pazinu.
- Učinit ćemo sve u suradnji s policijom i pojačanom zaštitarskom službom da koncert prođe mirno i dostojanstveno - kazao je Barišić. Ponovio je da će za koncert akreditacije dobiti samo oni mediji i novinari koji su objektivno pisali o Thompsonu. Tko su oni drugi koji neće moći pratiti koncert, Barišić nije htio izrijekom kazati.

(M.Ml.)/(A.P.)/(V.B.)

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka