Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alante Lucky

Sve su žene lude za njim! Je li ovo novi najseksi zatvorenik na svijetu?

Mekhi Alante Lucky
Foto: Facebook
1/5
05.09.2017.
u 09:41

Iako je tu 'titulu' do nedavno nosio Jeremy Meeks, čini se da ga je ovaj 20-godišnjak skinuo s trona

Jeremy Meeks više nije najseksi zatvorenik na svijetu. S tog ga je trona skinuo 20-godišnji Mekhi Alante Lucky iz Sjeverne Karoline nakon što se njegova fotografija iz policije proširila internetom.

Luckyju se odmah posrećilo pa je dobio ugovor s modnom agencijom St. Claire Modeling te je već odradio nekoliko modnih snimanja, a bit će i jedan od muških manekena na Tjednu mode u New Yorku.

Mekhi Alante Lucky
1/5

Ovaj 20-godišnjak privukao je pažnju mnogih zbog svojih očiju različitih boja. Naime, desno oko mu je plave boje, dok je lijevo smeđe.

Iako je prošle godine čak pet puta završio u zatvoru zbog krađe automobila, provale, napada na ženu, opiranja policiji i kršenja uvjetnih kazni, modnim kućama to očito nije važno jer već sada ima dovoljno posla da se kriminalu, nadajmo se, neće vraćati. 

Komentara 10

MA
Malenkost
10:20 05.09.2017.

Grrr!! Kakvo Novinarstvo! ne da je na niskim granama, nego palo cak u duboku travu senzacija subkortikalnih centra. Gore ne ide. Cestitka na smijelosti.

KO
kodamesepita
10:08 05.09.2017.

?? wtf ??? sve žene bi uključilo i mene ! žao mi je , ne da nije sexy , nije ni s od sexy !!

DU
Deleted user
10:54 05.09.2017.

sigurno je bio najzgodnija cura u muškom zatvoru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije