Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A preljub?

Seksepilni zatvorenik predao papire za razvod, evo što je naveo kao razlog

Foto: Instagram
1/3
14.07.2017.
u 09:53

Jeremy Meeks, koji nosi titulu najzgodnijeg zatvorenika, predao je papire za razvod od supruge Mellise, s kojom je bio u braku osam godina. Iako su ga paparazzi uhvatili u preljubu, Meeks tvrdi da su nepomirljive razlike razlog rastave.

U papirima za razvod Jeremy Meeks, najzgodniji zatvorenik, napisao je kako su nepomirljive razlike razlog za razvod od supruge Mellise.

Bivši zatvorenik, a sada jedan od traženih modela i maneken, pretvara se da njegova preljuba s bogatom nasljednicom Chloe Green nije ni bilo. Meeks je papire za razvod predao jučer, samo nekoliko dana nakon što je njegova supruga, s kojom je u braku bio osam godina, najavila medijima kako će se rastati od Jeremyja.

1/8

U dokumentima za razvod piše kako je par zatražio zajedničko skrbništvo nad sinovima, a odvojenom zaradom smatra se sva imovina koju je par stekao nakon što se razdvojio. U dokumentima piše da je to 24. lipanj, odnosno četiri dana prije nego što je Jeremy snimljen u zagrljaju druge. Podsjetimo, Jeremy je u preljubu uhvaćen na jahti u Turskoj, a kada se vratio kući, dočekala ga je bijesna Mellisa.

– Dočekala sam ga pred vratima naše kuće, bila sam ljutita, a on se cijelo vrijeme ispričavao, ali ne za preljub nego zbog načina na koji sam za to doznala. Osjećala sam se poniženo, ne zato što mi je muž uhvaćen u preljubu nego zato što se ponašao kao da mu uopće nije stalo – ispričala je novinarima Melisa. 

 

Komentara 1

KS
komsijski_susjed
11:04 14.07.2017.

ih, bas bezveze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije