Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA

Medvedev će otpuštati dužnosnike koji ga ne slušaju

med
16.03.2010.
u 20:39

"Unatoč tome što često primam izvješća iz regija i vlade, ona nisu uvijek sadržajna", požalio se Medvedev na videokonferenciji s ministrima i regionalnim guvernerima.

Predsjednik Rusije Dmitrij Medvedev najavio je otpuštanje dužnosnika koji ignoriraju njegove odluke.

- Unatoč tome što često primam izvješća iz regija i vlade, ona nisu uvijek sadržajna - požalio se Medvedev na videokonferenciji s ministrima i regionalnim guvernerima.

Također je istaknuo da se u velikom broju slučajeva pokazalo da se njegove direktive ne provode i da se samo iznose isprike za nerad.

- Oni koji ne provode odluke moraju biti uklonjeni sa svojih poslova i bačeni na ulicu - kazao je.

- Potrebno je pojačati disciplinu i nadam se da će nam ovakve videokonferencije pomoći da postignemo taj cilj - dodao je ruski predsjednik.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar sasanet
sasanet
11:34 17.03.2010.

ljude kao sto su putin i medvedev... da ih ima hrvatska bili bismo mala sila i uspjesna drzava bez kriza i problema. ljudi koji ne gle daju kako pokrast drzavu!!! nego kako bit lider svijeta.

OB
-obrisani-
22:37 16.03.2010.

Medvedic´cé otpùstati sve Ljude, koji su vislji od njega !!...-:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije