Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Norijada u Karlovcu

Maturanti nakon povorke gradom završili na obali Korane

maturanti, norijada
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/11
20.05.2015.
u 22:51

S transparentima u rukama, zviždaljkama u ustima, uz buku i glasno pjevanje, maturanti u raznim kostimima prošetali su se središtem Karlovca

U povorci koja je migoljila karlovačkim gradskim ulicama u predvečerje bilo je gotovo tisuću maturanata iz svih karlovačkih i dugoreške srednje škole. S transparentima u rukama, zviždaljkama u ustima, uz buku i glasno pjevanje, maturanti u raznim kostimima prošetali su se središtem Karlovca. Pod budnim okom policije i djelatnika hitne pomoći koji su čitav dan, ali i noć, proveli uz srednjoškolce.

Nakon atraktivne povorke gradom, u kojoj su se našla i pokoja kolica gradskih trgovačkih lanaca, maturanti su zabavu nastavili na desnoj obali Korane, na ŠRC-u Korana gdje su za njih svirali karlovački Strings bend te Maja Šuput. Neki su u slavlju i pretjerali pa je bilo i naguravanja i manjih sukoba, pa je i policija nekoliko puta razdvajala "veseljake".

Pogledajte kako je bilo u Zagrebu:

 

>> Spasioci imali problema s maturantima, po putu se potukli, na Trgu hitna imala puno posla

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije