Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJSTVO

Maskirani lopov prijetio pišoljem djelatnicama i opljačkao poštu

pljačka, pošta
Željko Hladika/PIXSELL
18.03.2010.
u 16:54

Prestrašene žene odmah su mu predale novac nakon čega je muškarac pobjegao u nepoznatom smjeru.

ZAGREB - Naoružani maskirani muškarac danas je opljačkao poslovnicu pošte na Prilazu baruna Filipovića. Nekoliko minuta prije 16 sati obavijen šalom i sa šiltericom na glavi ušetao je u poslovnicu, pištoljem zaprijetio dvjema zaposlenicama (40, 38) i tražio da isprazne blagajnu.

Prestrašene žene odmah su mu predale novac nakon čega je muškarac pobjegao u nepoznatom smjeru. Kako doznajemo policija je razgovarala s obje zaposlenice pošte, a koliki je pljačkašev plijen još nije utvrđeno.

Komentara 3

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:36 19.03.2010.

. ..Jel\"ime baruna Filipovića možda Duško-Dugouško???

RA
rajko
17:30 18.03.2010.

Malo prepisite zakon iz dalekoistocnih zemalja.Naime,u nekim od tih zemelja za ilegalno posjedovanje vatrenog oruzja,kazna je dozivotni zatvor.I nitko ne stavlja carapu na lice i ne ide u pljacku.Al posto smo mi kao neka demokratska zemlja,koja stremi ka Eu,bit ce dosta i da kazna bude 10,15 godina.Manje bi ih navlacilo carape preko lica..definitivno

PG
praseca gripa
18:12 18.03.2010.

Mene zanima samo jedno:zasto te pljacke kod nas uvijek uspjevaju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije