Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Martina Dalić: Oporba treba zapaliti svijeću na Kamenitim vratima

25.02.2018.
u 00:00

Ovo je njezin prvi službeni komentar otkad je, iznerviran premijerovom šutnjom, ostavku u Agrokoru podnio izvanredni povjerenik Ante Ramljak, ali i prvi komentar na ponovne težnje oporbe za njezinim opozivom

Dok oporba još ni sama ne zna hoće li u Saboru pokrenuti opoziv potpredsjednice Vlade Martine Dalić (što bi politički bio očekivan potez) ili će ići s opozivom Vlade (što je promašeno), premijerova najbliža suradnica jako dobro zna što misli o političkoj opoziciji.

– Predstavnici oporbe trebaju otići na Kamenita vrata, zapaliti svijeću i zahvaliti što su imali sreće da nisu morali rješavati ovaj problem. A, što bi u tom slučaju bilo s radnim mjestima, dobavljačima, poreznim prihodima, gospodarskim rastom, možemo vrlo jasno razaznati temeljem kompetencija, ideja i rješenja koje je oporba pokazala u proteklih godinu dana – ne bi ih bilo – rekla je Martina Dalić za Večernji list.

Cijeli tekst pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje.

Ne propustite i druge teme:

Premijer prelomio: Gotovo je, Hrvatska kupuje eskadrilu izraelskih zrakoplova

Edo Pezzi: Cijelu sam karijeru uz Hajduk, a sad me tuži zbog novinarske kritike

Nataša Kandić: Nema rata u bivšoj državi u kojem Srbija nije sudjelovala

Vinko Brešan: Bilo je ideja da mijenjamo scenarij zbog predsjednice

DANAS DAR: Priručnik 'Sve o internetu'

 

Ključne riječi

Komentara 41

JO
jomarkic
23:21 24.02.2018.

"Dalička je jedna od najkvalitetnijih ekonomista", tako su mediji trubili kada je Dalićka izašla iz HDZ-a 2014., a sad kada se vratila u HDZ i vladu većina medija ju ruše. Dalićka radi svoj posao, među ekonomistima je cijenjena, a oporbaa mora stalno pljuvati i na nju su fokusirani jer nije omiljena ni u redovima HDZ-a jer ju smatraju izdajnikom. Koliko sam ju imao prilike upoznati zadnjih mjeseci u medijima kroz slučaj Agrokor, žena ima ulogu kišobrana ove vlade, kao što su to bili Čačić i Linić u prošlim vladama i sve negativne strelice oporbe odbija stručnim odgovorima i time uništava sve populističke oporbene napade.

19
195411
22:57 24.02.2018.

Zena je pametna i odlicno radi svoj posao.oporba bi mijenjala samo sposobne jer su toliko kratki da ne shvacaju da je zena maher u svom pislu.

AF
afer
07:27 25.02.2018.

Ništa SDP nije ikada napravio, samo jede supstancu i diže kredite. Tako je i kljasti razbojnik radio, rasprodavao nacionaliziranu privatnu imovinu i dizao kredite, ista škola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije