Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Ilici

Marinu Kameničkom produljen pritvor

Marin Kamenički
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/8
30.09.2018.
u 06:30

Kamenički se sumnjiči za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom jer su u nesreći poginule Laura S. i Nadica H.

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda produljio je istražni zatvor Marinu Kameničkom (20), osumnjičenom da je 23. kolovoza u zagrebačkoj Ilici skrivio nesreću u kojoj su poginule Laura S. (22) i Nadica H. (64). Istražni zatvor određen mu je zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Iako je u međuvremenu protiv njega pokrenuta istraga te iako je od nesreće prošlo više od mjesec dana, sve okolnosti nesreće još uvijek nisu utvrđene. Tako se još ne zna kolikom je točno brzinom Kamenički vozio, a kada je pritvoren, policija i tužiteljstvo priopćili su da je vozio više od 50 kilometara na sat brže no što je na tom dijelu Ilice dopušteno. Neslužbeno se doznaje da je završeno prometno vještačenje, nakon kojeg bi i taj detalj trebao biti poznat.

Nakon nesreće pojavile su se priče da se nesreća dogodila jer se Kamenički utrkivao s nekim crvenim vozilom, no te priče za sada nisu potvrđene, odnosno nisu utvrđene očevidom. Kamenički se sumnjiči za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, a na početku istrage branio se šutnjom. Jedino što je rekao nakon uhićenja bilo je da mu je žao zbog svega što se dogodilo. I on je u nesreći bio ozlijeđen, zbog čega je nekoliko dana proveo u bolnici. Iz bolničkog kreveta odveden je prvo na policiju, a zatim u Remetinec. 

Komentara 8

DU
Deleted user
13:02 30.09.2018.

Taticeeee kupi suca , ja bih na Street 505 !!!!

GO
gordana93
08:48 30.09.2018.

to treba osudit po kratkom postupku na maksimalnu kaznu zatvora i uzet mu vozacku dozvolu dozivotno istu kaznu treba primjeniti i na onoga tko mu je dao taj auto

Avatar nekineki
nekineki
07:05 30.09.2018.

ooo, bit će 'najljepša cura' u zatvoru, svakog dana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije