Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mještani o brutalnom ubojstvu u Srbiji:

Marina je zlostavljala sve svoje ljubavnike. Otkrili jezivu tajnu iz njenog djetinjstva

Srbija policija
Ivica Galović/PIXSELL
19.01.2019.
u 10:19

Odmalena je dosta pila, a navodno je uzimala i lake droge. Često je mijenjala muškarce, a bila je i sa starcima..., pričaju mještani

Marina Bečanović, koja je uhićena zbog brutalnog ubojstva Petra Petrovića (67) iz sela Brđani od Gornjeg Milanovca, u Srbiji nad kojim se godinama iživljavala, bila je i ranije u vezama tijekom kojih je zlostavljala svoje partnere. Mještani sela Guncata kod Knića, za Marinu nemaju riječi hvale, piše Blic.

Kako su ispričali, ona ga je oduvijek tukla i maltretirala, a prirodu njihove veze nitko nije mogao shvatiti budući da su kod Marine dolazili i drugi muškarci. Petar joj je, kažu, to oduvijek zamjerao, te se pretpostavlja da je i do ubojstva došlo zbog ljubomore.

Ipak, oni su otkrili da su Marinina zvjerstva osjetili i Petrovićevi prethodnici koji su se smjenjivali u Marininoj kući.

"Odmalena je dosta pila, a navodno je uzimala i lake droge. Često je mijenjala muškarce, a bila je i sa starcima, koje je iskorištavala za novac. I druge muškarce je mučila i tukla - pričaju njeni susjedi.

Jednom mladiću s kojim je bila je navodno slomila prste, dok je drugog pokušala da ubiti iz lovačke puške. Također, po selu se priča i da je prije 15 godina pokušala zapaliti svog oca.

Ispričali su i da su liječnici koji su konstatirali smrt Petrovića kazali da takav prizor nisu vidjeli u životu, da je bio sav u modricama i da nema nijednog dijela tijela bez masnice, ogrebotine, ožiljka ili posjekotine.

“Marina ga je navodno vezala i mučila. Sjekla ga je nožem i gasila mu cigarete po tijelu i na kraju isprebijala na smrt. Kažu da ga je udarala nekom hoklicom i da ga je zapravo usmrtila drvenom nogom te stolice”, rekli su mještani za Kurir.

Pogledajte video: Brutalan napad na gradonačelnika Gdanska

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Apsalar
Apsalar
10:42 19.01.2019.

Opet vijesti iz Srbije? U Srbiji tuku "hoklicom"? Koji je k hoklica?

DT
dturina
10:47 19.01.2019.

Sad će na to feministkinje reći da je ona tu žrtva i da su muškarci za sve krivi čak i kad ih žena ubije. :)

SJ
Samo ja
13:35 19.01.2019.

opet srbija westi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije