Naslovnica Vijesti Svijet

Marina je zlostavljala sve svoje ljubavnike. Otkrili jezivu tajnu iz njenog djetinjstva

Odmalena je dosta pila, a navodno je uzimala i lake droge. Često je mijenjala muškarce, a bila je i sa starcima..., pričaju mještani
19. siječnja 2019. u 10:19 20 komentara 8147 prikaza
Srbija policija
Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Marina Bečanović, koja je uhićena zbog brutalnog ubojstva Petra Petrovića (67) iz sela Brđani od Gornjeg Milanovca, u Srbiji nad kojim se godinama iživljavala, bila je i ranije u vezama tijekom kojih je zlostavljala svoje partnere. Mještani sela Guncata kod Knića, za Marinu nemaju riječi hvale, piše Blic.

Ubojstvo u Sukošanu zločin u Sukošanu Pismom molio obitelj da mu oprosti trostruko ubojstvo

Kako su ispričali, ona ga je oduvijek tukla i maltretirala, a prirodu njihove veze nitko nije mogao shvatiti budući da su kod Marine dolazili i drugi muškarci. Petar joj je, kažu, to oduvijek zamjerao, te se pretpostavlja da je i do ubojstva došlo zbog ljubomore.

Ipak, oni su otkrili da su Marinina zvjerstva osjetili i Petrovićevi prethodnici koji su se smjenjivali u Marininoj kući.

"Odmalena je dosta pila, a navodno je uzimala i lake droge. Često je mijenjala muškarce, a bila je i sa starcima, koje je iskorištavala za novac. I druge muškarce je mučila i tukla - pričaju njeni susjedi.

Ubojstvo u Sukošanu STRAVIČAN ZLOČIN U SUKOŠANU Ubio sestru, nećaka i još jednu osobu, otišao na kavu pa počinio samoubojstvo

Jednom mladiću s kojim je bila je navodno slomila prste, dok je drugog pokušala da ubiti iz lovačke puške. Također, po selu se priča i da je prije 15 godina pokušala zapaliti svog oca.

Ispričali su i da su liječnici koji su konstatirali smrt Petrovića kazali da takav prizor nisu vidjeli u životu, da je bio sav u modricama i da nema nijednog dijela tijela bez masnice, ogrebotine, ožiljka ili posjekotine.

Policija Strava u Đakovu Detalji pokušaja ubojstva: Uzeo je motornu pilu, ušao u sobu gdje je supruga ležala i zaključao vrata

“Marina ga je navodno vezala i mučila. Sjekla ga je nožem i gasila mu cigarete po tijelu i na kraju isprebijala na smrt. Kažu da ga je udarala nekom hoklicom i da ga je zapravo usmrtila drvenom nogom te stolice”, rekli su mještani za Kurir.

Pogledajte video: Brutalan napad na gradonačelnika Gdanska

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Apsalar
  Apsalar:

  Opet vijesti iz Srbije? U Srbiji tuku "hoklicom"? Koji je k hoklica?

 • dturina:

  Sad će na to feministkinje reći da je ona tu žrtva i da su muškarci za sve krivi čak i kad ih žena ubije. :)

 • HRBHB:

  opet srbija westi