Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČAN ZLOČIN U SUKOŠANU

Ubio sestru, nećaka i još jednu osobu, otišao na kavu pa počinio samoubojstvo

Ubojstvo u Sukošanu
Foto: Frane Šarić
1/4
06.01.2019.
u 16:11

Muškarac ubio sestru i još dvije osobe

Trostruko ubojstvo dogodilo se u Sukošanu. Kako doznajemo edan je muškarac hladnim oružjem ubio svoju sestru i nećaka te potom i još jednu osobu. A kasnije je počinio i samoubojstvo.

Iz zadarske policije su za Večernji list potvrdili da su u Sukošanu pored Zadra pronađene tri osobe, dvije ženske i jedna mlađa muška, i da se sumnja da su ubijene. 

Pogledajte izjavu policije:

- U 12.56 sati policija je zaprimila dojavu da se u Sukošanu u ulici Mladena Veleslavića, na kućnom broju 16 nalazi mrtvo tijelo ženske osobe. Na mjestu događaja pronađena su mrtva tijela muškarca rođenog 1981. godine, te žena 1954. i 1937. godine. Utvrđeno je da je kod svih smrt nastupila nasilnim putem. U polju iznad Sukošanu pronađen je mrtav muškarac za kojeg policija s velikom vjerojatnošću sumnja da je počinitelj ovog zločina.  

Događaj je prijavio mještanin Sukošana. Osobe su bile rodbinske povezane, a očevid bi trebao pokazati radi li se o hladnom ili vatrenom oružju - rekao je Bore Mršić, voditelj službe kriminalističke policije u PU zadarskoj.

"Obiteljska tragedija, starija osoba je ubojica (Č.K). Poznajem ih, normalna obitelj kada ih vidite, ali očito je bilo imovinsko-pravnih problema. Čuo sam i ja da je ubojica otišao na kavu i nakon toga nazvao susjedu te rekao što je učinio", rekao je susjed ubijenih. 

Iz policije nam potvrđuju navode da je osumnjičena osoba u rodbinskom srodstvu s jednom ženskom osobom i mlađom muškom osobom.

Od susjeda i policije neslužbeno doznajemo da je ubojica počinio samoubojstvo u polju iznad Sukošana. Njegovo tijelo pronašao je mještanin dok je šetao psa.

Susjedi koji su ga vidjeli odmah nakon ubojstva su nam rekli kako se na njegovom ponašanju nije moglo vidjeti da je počinio trostruko ubojstvo. 

Jedan od susjeda rekao je kako mu se čak i obratio te kako mu je ubojica rekao kako je "danas hladnije nego prijašnjih dana", a potom je otišao u susjedni kafić. Cijelo mjesto šokirano je tragedijom koja je zavila Sukošan u crno.

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

TR
tramontana
15:13 06.01.2019.

Suzdržite se od glupih komentara ne tešku tragediju.

NA
narcis660
16:04 06.01.2019.

Strašno da strašnije biti nemože....Monstrumi haraju svakim danom sve više i nitko im očito nemože ništa Jadno do bola...

IG
igor379
16:58 06.01.2019.

da,i?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije