Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA AGROKOR

Marin Pucar izabran za predsjednika Udruge dobavljača Agrokora

Marin Pucar
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
14.12.2017.
u 11:17

Proizvođači i dobavljači Agrokora svjesni su važnosti buduće opstojnosti koncerna kao i uloge održavanja cjelokupnog sustava maloprodaje i veleprodaje koju su preuzeli na sebe, objavljeno je u priopćenju prije nekoliko dana.

U prostorijama prehrambene industrije Kraš održava se osnivačka skupština Udruge dobavljača Agrokora.

Na skupštini je Marin Pucar, predsjednik uprave Podravke, izabran za predsjednika Udruge dobavljača Agrokora, piše N1.

Proizvođači i dobavljači Agrokora svjesni su važnosti buduće opstojnosti koncerna kao i uloge održavanja cjelokupnog sustava maloprodaje i veleprodaje koju su preuzeli na sebe.

Pogledajte skidanje Agrokorovog logotipa:

Marin Pucar
1/24

Proizvođači i dobavljači Agrokora svjesni su važnosti buduće opstojnosti koncerna kao i uloge održavanja cjelokupnog sustava maloprodaje i veleprodaje koju su preuzeli na sebe. Osim toga, dobavljači su prepoznali da samostalnim djelovanjem ne mogu na adekvatan način ostvariti zadane ciljeve održivosti vlastitog poslovanja te da samo formalnim udruživanjem mogu osnažiti nastojanja da zaštite interese svih dobavljača Agrokora', objavljeno je u priopćenju prije nekoliko dana.

Komentara 5

DU
Deleted user
12:21 14.12.2017.

Kad Todoric vise ne moze bu dobar i Marin - iz istog tanjura jedu.

Avatar southman
southman
12:16 14.12.2017.

" Proizvođači i dobavljači Agrokora svjesni su važnosti buduće opstojnosti koncerna kao i uloge održavanja cjelokupnog sustava maloprodaje i veleprodaje koju su preuzeli na sebe " još kada bi većina oporbe u Saboru toga bila svjesna !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije