Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE NA BLOGU

Ivica Todorić: 'Podnio sam Prijedlog za ocjenu ustavnosti lex Agrokora'

Ivica Todorić
Foto: Simon Dawson/REUTERS/PIXSELL
1/5
02.12.2017.
u 14:06

'Prijedlog za ocjenu ustavnosti podnio sam zbog eklatantnog kršenja mojih ustavnih i temeljnih ljudskih prava'

Bivši direktor posrnulog koncerna Agrokor, Ivica Todorić, na svom je blogu objavio kako je podnio Prijedlog za ocjenu ustavnosti Zakona o postupku izvanredne uprave u tvrtkama od sistemskog značenja za RH.

Objavu prenosimo u cijelosti.

Kao što sam najavio, Ustavnom sudu Republike Hrvatske podnio sam Prijedlog za ocjenu ustavnosti Zakona o postupku izvanredne uprave u tvrtkama od sistemskog značenja za RH. Prijedlog za ocjenu ustavnosti podnio sam zbog eklatantnog kršenja mojih ustavnih i temeljnih ljudskih prava. U prijedlogu, koji s prilozima tvori opsežni materijal u trima registratorima, navedena su sva kršenja mojih ustavnih i ljudskih prava kakva u suvremenoj Europi nisu viđena. Cijeli Prijedlog možete pročitati u nastavku.

>> VIDEO Todorići: Od raja do sloma

Komentara 14

AM
AMD------------------------
14:43 02.12.2017.

sto ovaj tip dobiva prostor? 90%njegova posjeda-onoga sto je parkirao po tim otocima zla kapitala-podijeliti radnim ljudima koji su to privrijedili .isto tako sa svim tim parkiranim kapitalom politicara i onih koji su usvojili sto nije njihovo.-porijeklo imovine i stvar je bistra.

DO
doktorica
14:29 02.12.2017.

ne zanimaju nas blogovi samo gdje je novac?

PA
Patrizzia
15:04 02.12.2017.

Daj bre Todore dođi pa se bori ,a neseri iz daleka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije