Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidatkinja HSS-a

Marijana Petir: Ministar Jakovina elementarna je nepogoda i mora otići

Marijana Petir
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
23.05.2014.
u 14:05

– Nekoliko puta upozorila sam predsjednika Vlade, gospodina Zorana Milanovića, da ministar Jakovina uništava selo i seljake i da treba biti smijenjen. Ove poplave pokazale su da Jakovina narušava nacionalnu sigurnost, sve što se dogodilo poprimilo je prevelike razmjere zbog toga što nije reagirao na vrijeme kao glavna osoba – istaknula je Petir.

Ministar Jakovina elementarna je nepogoda i mora otići – kazala je kandidatkinja HSS-a Marijana Petir na današnjoj završnoj konferenciji za medije kandidata liste HDZ-a, HSS-a, HSP-a AS, BUZ-a, HDS-a i ZDS-a za izbore za EU parlament.

– Nekoliko puta upozorila sam predsjednika Vlade, gospodina Zorana Milanovića, da ministar Jakovina uništava selo i seljake i da treba biti smijenjen. Ove poplave pokazale su da Jakovina narušava nacionalnu sigurnost, sve što se dogodilo poprimilo je prevelike razmjere zbog toga što nije reagirao na vrijeme kao glavna osoba – dodala je Petir, priopćio je HSS.

>> 'Seljacima gule kožu, od Tahija im nije bilo gore'

Komentara 14

GI
gismund
14:11 23.05.2014.

da je samo jakovina problem u vladi bili bismo sretni i veseli!

C0
cos 01
14:36 23.05.2014.

Činjenica je da je selo u dvije godine bukvalno pretvoreno u saharu.Jakovina se ne snalazi. U ostalom do jučer je vladao samo jedan ministar, Linić.A ni jedan njegov kum niti prijatelj ne živi na selu.

HR
hrvatska91
15:23 23.05.2014.

kako netko pametan nedavno reče: nekima dali da vode ministarstvo..valjda kao nagradu za to što do tada nisu znali voditi ni - poljoprivrendu apoteku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije