Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Marić mora otići!'

"Marić nikoga osim Plenkovića ne može uvjeriti da nije bio u sukobu interesa", tvrdi Maras
19. travnja 2017. u 10:34 8 komentara 787 prikaza
Maras i Fred
Foto: Facebook

SDP će najvjerojatnije do kraja tjedna u Saboru zatražiti opoziv ministra financija Zdravka Marića zbog, kako oni tvrde, sukoba interesa u slučaju Agrokor, potvrdio je to za N1 njihov saborski zastupnik Gordan Maras

Sabor RASPRAVA U SABORU Plenković nasmijao zastupnike: Joj Maras, poslije ćemo razgovarati na kavi. Najjači si Sabor Lex Agrokor Plenković: Kredit HBOR-a nije sporan, Zdravko Marić ima moje povjerenje

"Potpisi su već skupljeni i u Sabor ćemo ih uputiti ili do kraja tjedan ili početkom idućeg. Jasni su razlozi zbog čega želimo opoziv - Marić je u sukobu interesa, nije radio svoj posao u kriznim trenucima", kazao je Maras.

Rekao je da su trenutno jedan od najvećih problema u Agrokoru famozne mjenice, a upravo je Marić, dok je radio u Agrokoru, bio zadužen za njih.

"Vidi se eklatantan sukob interesa. Marić nikoga osim Plenkovića ne može uvjeriti da nije bio u sukobu interesa", tvrdi Maras.

>> 'Problemi s Agrokorom nisu iznenađenje za one koji se ozbiljno bave ekonomskim poslom'

>> UŽIVO 'Imate 24 sata da zbrinete Nadu Bosnić ili ćete me morati opet iznositi iz Sabora'

VIP izdvaja za Vas

 • sokodnaranče:

  Najnesposobniji ministri u povijesti, traze opoziv najsposobnijeg ministra u zadnjih 15 godina

 • Avatar Artoo Detoo
  Artoo Detoo:

  maras je stvarno mjerilo za pamet, sposobnost i inteligenciju.

 • bluesman007:

  Za one koji brane kakti sposobnog mimistra Marica... i ja bi bio " sposoban" ministar da mi je tata Todoric. I ne odlazi on zbog poreza na nekretnine... nego niste vi u hrvatskoj NAVIKLI placat poreze. Blagajna je PRAZNA gospodo. ... prikaži još!o. Ko ne vidi jasno ce mu bit ako ne krajem ove onda iduce godine svakako.