Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maras:
Povratak na članak

'Marić mora otići!'

"Marić nikoga osim Plenkovića ne može uvjeriti da nije bio u sukobu interesa", tvrdi Maras

Komentari 8

SO
sokodnaranče
11:04 19.04.2017.

Najnesposobniji ministri u povijesti, traze opoziv najsposobnijeg ministra u zadnjih 15 godina

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:21 19.04.2017.

maras je stvarno mjerilo za pamet, sposobnost i inteligenciju.

VL
MA
medjimurec_at
14:27 19.04.2017.

Maric mora otici , samo ne radi neke imaginacije od sukoba interesa nego zbog uvodjenja poreza na nekretnine samo je Maras ipak nedovoljno inteligentan da bi to shvatio.

VL
BL
bluesman007
15:27 19.04.2017.

Za one koji brane kakti sposobnog mimistra Marica... i ja bi bio " sposoban" ministar da mi je tata Todoric. I ne odlazi on zbog poreza na nekretnine... nego niste vi u hrvatskoj NAVIKLI placat poreze. Blagajna je PRAZNA gospodo.o. Ko ne vidi jasno ce mu bit ako ne krajem ove onda iduce godine svakako.

VL
TP
tugomir.pokas
11:15 19.04.2017.

Marić nije samo u sukobu interesa.Bojim se da tu ima osnova sumlji i da je u sukobu sa zakonom.Kako ono se zove kada više osoba se udruži radi počinjenja krivičnih djela??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.