Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSAN NA POTPORU GRAĐANA

Maras: Na čelu zagrebačkog SDP-a ostajem sigurno još godinu i pol

Konferencija za medije SDP-a Zagreb za novo doba - digitalan i transparentan grad
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
1/11
24.08.2019.
u 14:58

Uvjeren je i kako ima veliku podršku članova SDP-a na što je, kaže, ponosan, a poručio je i da, kada biraju njega, znaju što su izabrali jer ih on nikada neće izdati.

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras poručio je u subotu kako mu je zdravlje dobro te da na svojoj funkciji ostaje sigurno još godinu i pol dana, a uvjeren je i kako ima veliku potporu članova stranke.

Maras je tako, na konferenciji za  novinare zagrebačkog SDP-a, odgovorio na medijska nagađanja o sukobima u stranci te kako navodno, ne kontrolira zagrebački SDP na čijem je čelu kao i da mu se  sprema suspenzija.

"Član sam SDP-a 22 godine te ne vidim zašto ne bih bio i dalje", rekao je Maras, a na potpitanje o unutarstrančkim sukobima pomalo iznenađen je uzvratio kako ne zna zašto mu se postavlja to pitanje jer on u njima ne sudjeluje.

Konferencija za medije SDP-a Zagreb za novo doba - digitalan i transparentan grad
1/11

"SDP-u sam dao puno i dat ću mu radeći prvenstveno za građane koji su me birali, a onaj tko misli suprotno vjerojatno sjedi u HDZ-u ili u stranci Milana Bandića", rekao je Maras.

Uvjeren je i kako ima veliku podršku članova SDP-a na što je, kaže, ponosan, a poručio je i da, kada biraju njega, znaju što su izabrali jer ih on nikada neće izdati.

"S HDZ-om nema budućnosti i aktualnu korumpiranu vlast građani trebaju promijeniti na izborima", zaključio je Maras. 

Komentara 13

IV
IvoDivo
16:03 24.08.2019.

Dvug mavas je slika i prilika SDP-a. Uza sve kvalitete, djela i aktivnosti po kojima je poznat kao jad i bijeda, barem da su našli nekog normalnog.

ZB
Zoki-Bijela
16:14 24.08.2019.

Pacijent

DU
Deleted user
19:54 24.08.2019.

Kaj se nas tiče, drug Maras Gogo na sadašnjoj funkciji može ostati do sudnjeg dana. Isto kao i šef mu Bernardić Dado zvani Bero. Dok je njih dvojice, SDP sigurno klizi u povijesnu ropotarnicu, a to je upravo ono što se traži. Mašala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije