Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mogao bi dobiti poziv

Mamić spreman svjedočiti u aferi SMS, ovo su načini kako to može napraviti

Zdravko Mamić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
21.10.2018.
u 21:17

Ako i dobijem poziv od nadležnih državnih tijela, odazvat ću se i ispuniti svoju dužnost, kao i svaki drugi građanin - rekao je Brkić.

Bjegunac Zdravko Mamić jedna je od osoba koje bi mogle biti pozvane za svjedočenje oko afere SMS.

On je poručio kako je spreman svoja saznanja podijeliti s istražiteljima, javlja Dnevnik Nove TV.

Kako se nalazi u Međugorju morat će to obaviti putem međunarodne pravne pomoći.  Njegov odvjetnik Veljko Miljević objašnjava kako se to može izvesti.

- Putem tri oblika, načina izvršavanja pravne pomoći. Jedno je putem Ministarstava pravosuđa, drugo je diplomatskim putem, a tek treće je putem međunarodne policije, dakle, Interpola - rekao je Miljević.

Milijan Brkić za Novu TV je poručio da nije dobio nikakav poziv.

- Ako i dobijem poziv od nadležnih državnih tijela, odazvat ću se i ispuniti svoju dužnost, kao i svaki drugi građanin - rekao je Brkić.

Pogledajte i video: Kronologija afere lažnih SMS-ova

Komentara 23

Avatar dzambo
dzambo
23:38 21.10.2018.

Hrvatska je jedina drzava u EU sa malo vise Zapadne strane koja je ''dozvolila'' da joj se dese slucajevi ka ....Sanedar....Todor....Mamic...INA...Hajduk...Dinamo....Svastika...Thompson....Nijedna drzava u EU a da je sa Zapadne strane dozvolila sebi takve ''blamaze'' u Ekonomiji...Sportu...Muzici...Kriminalu….I svi ti su ''slucajevi'' toliko cisti I jasni I odavno su se vec tribale poduzet takva ''ciscenja '' za primjer da se to neponovi vise...u Ekonomiji ce doc novi slucajevi...u Sportu se nista nemjenja kao I u muzici a Kriminal je sve veci...

DU
Deleted user
21:27 21.10.2018.

Sutra počinje ponovno štrajk u "Uljaniku". Večernji mora hitro zaštiti (tematski) zločince iz Istre koji su uništili "Uljanik". Tko je za to "najbolji"? Mamić, naravno - i još jednom nije on nikakav "bjegunac" nego je otišao da bi spasio živu glavu od ,žgadije koji se vole igrati Policije, Državnog odvjetništva i Sudstva. Osim toga danas je Hajduk opet izgubio od jedne zagrebačke momčadi - i kako znamo uvijek je kriv Mamić pa treba malo opet "raspaliti po njemu"! A bijes Orjune uvijek je budan.

BI
binki
21:39 21.10.2018.

Čujem da negdje postoji id...t koji daje 500 000 kn za smsove u rangu dječjeg uratka.Evo imam ja nekaj slično za samo 100000 kn

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije