Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDALOZNE IZJAVE

Mamić i na udaru ODO-a Zagreb zbog izjava u BiH

Zdravko Mamić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
07.06.2018.
u 14:34

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu poduzet će određene radnje iz svoje nadležnosti u vezi s Mamićevim skandaloznim izjavama

Zdravko Mamić, friški bjegunac od hrvatskog pravosuđa, upao je u nove probleme.

Naime, kako se neslužbeno doznaje, zbog rečenica koje je izgovorio na konferenciji za novinare u Međugorju, malo nakon objave nepravomoćne presude kojom je osuđen na šest i pol godina zatvora, reagirat će Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, odnosno poduzeti određene radnje iz svoje nadležnosti u vezi s Mamićevim skandaloznim izjavama.

Zdravko Mamić
1/15

Drugim riječima, riječi koje je Mamić tamo izgovorio, kada je poručio da oni koji su mu izrekli presudu neće mirno spavati, shvaćene su kao prijetnja pa će ODO od policije vjerojatno tražiti provođenje izvida.

Komentara 106

DU
Deleted user
14:46 07.06.2018.

rijesili su ga se..i sad ce ga razapinjati..tipicno nezrelim i nedoraslim judima..a sve ove godine trpili jer nisu mogli bez njega..drzava apsurda.

Avatar Toni Broo
Toni Broo
14:57 07.06.2018.

Skandalozna je vaša medijska višegodišnja hajka, svakodnevna tolerancija šovinističkih komentara na račun Mamića. Skandalozne su dorh-ove selektine istrage i optužnice, skandalozna je presuda 6.6. 2018. Mamiću od 6 godina i šest mjesec, lijepo je suca datum nadahnuo koliko će godinaa dati robije Mamiću, vjerojatno mu to šapnuo Cvitan. Ovom državom vladaju komunistički kadrovi, vladaju medijima i dorh-om, a to su dvije glavne poluge moći u državi. Oni određuju tko će biti meta za odstrel, vrše višegodišnju medijsku hajku prema svima tko im je trn u oku. Ovo je rat jugo-komunista poraženih početkom devedesetih novim sredstvima. Milanović koji je oko sebe okupio Jovanovića, Cvitana, Ostojića, medijske vlasnike je jasno rekao MI ili ONI, ovo je rat. Ruše ljevičari sve one koji ih ugrožavaju, ubijaju nacionalni ponos među Hrvatima, dijele nas po zavičaju, preko medija šire svoju sliku Hrvatske i potiču iseljavanje, a zašto sve to rade? Jugo-ljevičari su malobrojni, ali su zato jako agresivni preko medija, anketarskih agencija i represivnog aparata, ovo im je posljedni vlak da pokušaju izmanipulirati mase jer oni izumiru. Prosječni Srbin u Hrvatskoj ima 65 god., rodi ih se 750, umire 3800, iseli 2000, useli 1000 godišnje, znači oko 4000 godišnje manje birača za lijeve stranke među srpskom populacijom, a istu demografsku strukturu imaju i oni birači ljevice koji nisu manjinci, na to vam se sve svodi, jugosi pokušavaju preživjeti i preodgojom Hrvata stvoriti sebi nove birače.

Avatar utunelu
utunelu
14:45 07.06.2018.

Hahaha zalosno je da oni koji se bave pravosudem nemaju pojma prvo i prvo on nece odsluzit ni dana a kamoli da bi se netko obazirao na komuniticko trabunjanje o izjavama smijesno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije