Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odriješit će kesu!

Mamić: Dinamo će Kninu pokloniti milijun kuna. Ali uz jedan uvjet...

Zdravko Mamić, Josipa Rimac
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
24.04.2013.
u 13:17

Izvršni predsjednik GNK Dinamo Zdravko Mamić obećao je na proslavi 100. rođendana kninskog nogometnog kluba Dinara da će njegov klub Kninu pokloniti milijun kuna

Izvršni predsjednik GNK Dinamo Zdravko Mamić na proslavi 100. rođendana kninskog nogometnog kluba Dinara obećao je da će njegov klub Kninu pokloniti milijun kuna, piše Slobodna Dalmacija.

No, Mamić ovaj poklon Kninu uvjetuje pobjedom sadašnje HDZ-ove gradonačelnice na idućim lokalnim izborima. 

– Dinamo će pokloniti gradu Kninu milijun kuna. Ali imamo jedan uvjet za to, a taj je da na idućim izborima za gradonačelnicu Grada Knina opet izaberete Josipu Rimac – kazao je Mamić i dodao da onda mogu odlučiti kako će potrošiti taj novac.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

>>Šuker zbog svoje fotelje Mamiću 'zapucao penal'

>>Lakrdija: HNS neće kazniti Mamića zbog vrijeđanja Jovanovića!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije