Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednoglasna odluka

Lakrdija: HNS neće kazniti Mamića zbog vrijeđanja Jovanovića!

Zdravko Mamić, portal (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/3
23.04.2013.
u 13:40

Odluka je to Izvršnog odbora HNS-a, koja je jučer jednoglasno donijela odluku da se postupak obustavlja.

Iako je iz Hrvatskog nogometnog saveza bilo najavljivano da će Zdravko Mamić biti kažnjen zbog verbalnog napada na ministra Željka Jovanovića, to se neće dogoditi. Izvršni predsjednik Dinama neće osjetiti nikakve posljedice, barem kada je HNS u pitanju.

Odluka je to Izvršnog odbora HNS-a, koja je jučer jednoglasno donijela odluku da se postupak obustavlja, a zanimljivo je da uz već spomenutu odluku nema nikakva dodatnog objašnjenja. Valja spomenuti i da je predsjednik Disciplinske komisije Tin Dolički, prvi čovjek Lokomotive i jedan od bliskih Mamićevih suradnika.

Evo odluka koje je Izvršni odbor HNS-a donio na jučerašnjoj sjednici:

1. Primljena je na znanje informacija o zaključcima Uefine Komisije za sigurnost i stadione. Komisija je utvrdila da se znatno poboljšala sigurnosna situacija u hrvatskom nogometu, pozdravila dosad obavljene aktivnosti te će Izvršnom odboru Uefe dostaviti pozitivno mišljenje o naporima HNS-a u provođenju Akcijskog plana borbe protiv nasilja na stadionima. Nastavit će se daljnja uska suradnja Ministarstva unutarnjih poslova i odjela za sigurnost HNS-a radi daljnjih koordiniranih aktivnosti na području regije.

2. Jednoglasno je odlučeno da se disciplinski postupak protiv člana Izvršnog odbora Zdravka Mamića obustavlja.

3. U okviru završnice Hrvatskog nogometnog kupa odigrat će se, kao predigra, završnica Kupa za kadete i juniore. Juniori će finalnu utakmicu igrati dana 8. svibnja 2013. prije prve utakmice seniora, a kadeti 22. svibnja 2013., prije druge seniorske utakmice.

Podsjetimo, sporne su Mamićeve izjave o ministru koje je izrekao gostujući na Soundset plavom.

– Željko Jovanović je čovjek koji ima krvna zrnca da mrzi sve što je hrvatsko, HNS, Olimpijski odbor. Nema iskustva, a čovjek koji je Srbin ne može voditi najvažniji resor u Republici Hrvatskoj – izjavio je između ostalog izvršni predsjednik Dinama.

>>Mamić: Ispričavam se svim Srbima, cijenim vaš narod!

>>Mamić: Srbin Jovanović mrzi sve hrvatsko, uvreda je za mozak

>>Šuker: Hoćemo li ga kazniti? Mi držimo do morala i dostojanstva...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije