Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LABIN

Maloljetnica pala s Titovog tornja i teško se ozlijedila

Titov toranj
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
07.05.2018.
u 14:20

Ozlijeđenoj djevojci pružena je pomoć u KBC Rijeka-Sušak gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju - priopćila je istarska policija.

Maloljetna djevojka teže je ozlijeđena nakon što je u subotu pala s visine od deset metara u Labinu.

Nesreća se dogodila nakon što se djevojka popela na vrh tzv. Titovog tornja u Labinu. Tada joj je ispao mobitel i ona je tijekom potrage za uređajem pala s visine od 10 metara.

- Ozlijeđenoj djevojci pružena je pomoć u KBC Rijeka-Sušak gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju - priopćila je istarska policija.

Ključne riječi

Komentara 6

MI
Mimizo
14:47 07.05.2018.

prokleti toranj nazvan po zločincu samo mi žao mlade djevojke nadam se da če uz Božiju pomoć sve biti u redu

Avatar Celzijus
Celzijus
16:50 07.05.2018.

To vam je "hrvatska" Istra. Jel ko tam ikad čul hrvatski jezik? Jel ko tam kad čul hrvatsko ime? Jovani, Dušani, uz ponekog Giovannija, jedino hrvatsko ime koje izgovaraju je Josip. A i curicu su valjda prisilili da se ide pokloniti njihovom idolu - koljaču brozu.

Avatar vekavac
vekavac
21:30 07.05.2018.

Posrani i tito i toranj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije