Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anne-Cecile Pinel

Francuskinja preminula nakon što je pala s dalekovoda?

Anne Cecile Pinel
Foto: Privatna fotografija
23.01.2018.
u 23:07

Sumnja se kako se na dalekovod popela jer se izgubila i željela se orijentirati u prostoru

Je li francuska studentica Anne-Cecile Pinel, čije je tijelo tri i pol godine nakon njezina nestanka pronađeno u okolici Josipdola, preminula nasilnom smrću ili ne?

RTL piše kako je djevojka prema neslužbenim informacijama zapravo pala s dalekovoda.

Sumnja se kako se na njega popela jer se izgubila i željela se orijentirati u prostoru, a kako je dalekovod pod naponom, pretpostavlja se da je pala nakon što ju je udarila struja. 

Podsjetimo, obdukcija je pokazala da je do smrti došlo vjerojatno zbog ozljede glave. 

Dvadesetrogodišnja francuska studentica u Hrvatsku je stigla na festival psihodelične glazbe Momento Demento pokraj Slunja. Nestala je 21. srpnja 2014. Roxanne, njezina prijateljica koja je crnim kombijem s njom došla iz Francuske u Hrvatsku, posvjedočila je da je Anne-Cecil posljednji put vidjela zadnjeg dana festivala kada je, nakon što je uzela LSD, otišla plesati na plesni podij festivala, nakon čega se uputila u šetnju.

Nakon prijavka nestanka njezin je kombi pronađen 1,5 kilometara dalje od mjesta održavanja festivala u mjestu Tržić Tounjski, a nedaleko, pokraj napuštene kuće, nađeni su njezina torba, bočica s vodom, jedan od dva slušna aparatića i novčanik bez dokumenata i novca. 

Komentara 11

DE
deda1234
01:42 24.01.2018.

Psiho delicna glazba

UF
ufrm
05:31 24.01.2018.

Mozda jos postoje otisci prstiju ili DNK na dalekovodu, ako je to uopce istina sto cisto sumljam ....

ST
Startrack
06:31 24.01.2018.

Moja teorija je daje ona nidja sposobna da skoci 10m u visinu ali zbog pijanstva/droge nije se docekala na noge nego na glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije