Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga se nastavlja

Malezijske vlasti: Podaci s pilotova simulatora leta izbrisani

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.03.2014.
u 11:03

Za nestalim avionom trenutačno traga 26 zemalja, a područje koje se pretražuje približno je jednako veličini Australije

Malezijske vlasti objavile su da su podaci kućnog simulatora leta pilota nestalog aviona nedavno izbrisani, javlja AP

Malezijski ministar prometa na današnjoj je konferenciji za medije rekao kako istražitelji pokušavaju doći do nestalih zapisa te istaknuo kako je pilot Zaharie Ahmad Shah nedužan dok se ne dokaže suprotno. Ministar je dodao i kako sigurnosne provjere putnika nisu otkrile nikakve sumnjive podatke.

Podaci s radara u Tajlandu inspektorima su dali nove potencijalne tragove koji će pomoći u potrazi za nestalim avionom Malaysian Airlinesa koji je nestao 8.ožujka.

Tajlandske vlasti poručile se kako je moguće da su njihovi radari primijetili avion nedugo nakon što je s njim izgubljen kontakt. Kina je poslala devet brodova na područje jugoistočno od Bengalskog zaljeva te zapadno od Indonezije, javlja Reuters.

Za nestalim avionom trenutačno traga 26 zemalja, a područje koje se pretražuje približno je jednako veličini Australije.

>> Satelitska snimka zrakoplova usred džungle – je li to nestali Boeing?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije