Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalj u potrazi

Satelitska snimka zrakoplova usred džungle – je li to nestali Boeing?

avion
Foto: Youtube Screenshot
19.03.2014.
u 08:41

Mnogi su satelitsku snimku povezali s tvrdnjama stanovnika sela na sjeveroistoku Malezije koji su kazali da su vidjeli svjetleći leteći objekt nad selom koji je proizvodio snažan zvuk

U potrazi za nestalim malezijskim Boeingom 777 i 239 putnika, pojavio se još jedan zanimljiv detalj. Naime, tajvanski studenti putem web-stranice Tomnod pronašli su satelitsku snimku objekta usred džungle koji podsjeća na zrakoplov.

Mnogi su to odmah povezali s tvrdnjama stanovnika sela na sjeveroistoku Malezije koji su obavijestili policiju da su vidjeli svjetleći leteći objekt nad selom koji je proizvodio snažan zvuk. Dodali su da je letjelica naglo promijenila smjer iznad njihova sela.  

Slične su i priče ribara s Maldiva. Kazali su da su vidjeli zrakoplov kako leti neobično nisko.

Satelitska snimka i tvrdnje seljana poklapaju se sa zaključcima nekih istražitelja koji tvrde da je zrakoplov letio nisko kako bi izbjegao radare nakon nagle promjene kursa u smjeru zapada preko Južnog kineskog mora. 

>>Stanovnici Maldiva: Vidjeli smo nestali Boeing, letio je jako nisko!

>>Courtney Love riješila misterij nestalog aviona?

>>Avion namjerno preusmjeren, posljednje riječi uputio kopilot

Komentara 10

Avatar nijeminišta
nijeminišta
10:29 19.03.2014.

pa ovo ne bi popušili ni pučkoškolci. ovo je toliko očita i toliko nevješta montaža da to nitko normalan ne uzima za ozbiljno. kako bi boeing 777 mogao sletjeti u džunglu a da se nigdje ne vidi 500 metara tragag porušenog drveća? i kako bi nakon toga mogao ostati čitav? ali za večernjak sve to nema veze - bitno je objaviti bilo što...

Avatar stjepan
stjepan
10:42 19.03.2014.

Ovo je avion u zraku. Takvih slika je već ohoho prijavljeno od strane ljudi koji pregledavaju satelitske snimke na Tomnod servisu.

Avatar puky
puky
11:42 19.03.2014.

... da ... bas tako izgleda zrakoplov kad sa 10000 metra ljuljne u dzunglu ... vidio sam to vise puta u kultnoj dok. seriji Air crash investigation ... to je Boing od specijalne gume i kad bubne o tlo samoamo odskoci i nikom nista ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije