Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISMO RAZGOVARALI'

Malenica o ostavci šefice USKOK-a: Sve će biti jasnije u narednim danima

Zagreb: Dolazak premijera i ministara na redovnu sjednicu Vlade
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
18.04.2023.
u 17:56

Ne bih ja ovo vezao uz konkretni slučaj. Mislim da će u narednim danima biti sve jasnije - dodao je Malenica

Ministar pravosuđa Ivan Malenica dao je kratke izjave za medije nakon što je objavljeno kako je šefica USKOK-a Vanja Marušić dala iznenadnu ostavku. U izjavi je poručio kako će ''sve biti jasnije u idućim danima''.

- Ministar pravosuđa daje suglasnost za razrješenje, očekujem to u narednim danima. Nisam razgovarao o tome niti komunicirao o razlozima odlaska, imali smo neki dan koordinacijski sastanak, ali o ovome nisam razgovarao - poručio je ministar Malenica. 

- Ne bih ja ovo vezao uz konkretni slučaj. Mislim da će u narednim danima biti sve jasnije - dodao je. Inače, u ranije objavljenom priopćenju USKOKa-, glavna državna odvjetnica Republike Hrvatske Zlata Hrvoj-Šipek je tijekom ranih poslijepodnevnih sati 18. travnja 2023., zaprimila pisani zahtjev ravnateljice Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) Vanje Marušić za prestankom rada u USKOK-u iz osobnih razloga.

Komentara 6

DU
Deleted user
18:03 18.04.2023.

tako je. dok pr ekipa napiše istinu, istakne da su svi ama baš uvijek bili predani borbi za pravicu i sad se radi o predaji štafete u nove poletnije ruke. naravno dobrobit građana je na prvom mjestu. ili izgorjela je od ljubavi za hrvatsku

NE
NervozniPoštar
18:42 18.04.2023.

Ma kako je pametan taj klempavi ministar.. sve će biti jasnije u danima koji dolaze

KU
Kujttim
18:22 18.04.2023.

Ta Vanja Marušić je prije 3 godine istraživala Josipu Rimac. Kada je rimac biti osuđena? Možda nikad, a ako i bude, pravomoćna presuda će biti najviše 2 godine zatvora i to tamo 2030. godine. Koliki novac je potrošen na Agrokor? rezultata nema. Dakle, Vanji Marušić je najbolje da radi neki zahvalniji posao jer ono što njezini ljudi započnu ne rezultira kaznom . Onda mijenjaš posao, otvoriš odvjetnički ured, svaki dan naplatiš 1000 eura, ako je prigoda i 3000 eura, klijenti su zadovoljni, pomažeš ljudima i zadovoljniji si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije