Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s osmijehom na licu

Majmun uhvatio novinarku za grudi tijekom prijenosa uživo

majmun,babun
Screenshot Youtube
26.09.2013.
u 10:21

Pokušala je maknuti njegovu ruku, no majmun nije popuštao. Držao ju je s osmijehom na licu.

U nekim trenucima zaista je teško zadržati prisebnost i ozbiljno lice. S takvom situacijom nedavno se suočila i televizijska reporterka Sabrina Rodriguez tijekom javljanja iz zoološkog vrta u kalifornijskom Sacramentu. Vedroj novinarki u jednom trenutku pridružio se majmun pavijan Mickey te joj je, nakon što su se ljubazno rukovali, ruku položio na grudi.

Rodriguez je zadržala ozbiljnost te se pokušala izvući iz nesretne situacije, no Mickey nije imao namjeru popustiti. I dalje je držao šapu na istom mjestu uz neizbježan osmijeh na licu.

Novinarki nije preostalo drugo nego stvar okrenuti na šalu.

– Evo, pokušava vidjeti kakav je to osjećaj – kazala je nekoliko trenutaka nakon odjave, a majmun je, vidjevši da se kamere gase, konačno popustio i povukao ruku!

>>UFC borac i novinarka razmijenili i popili mokraću!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije