Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva?

Majku osuđenog dilera napadač davio dok se nije onesvijestila

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
15.04.2012.
u 20:35

Čim je otvorila vrata, muškarac je počeo udarati i daviti ženu. Onesviještenu žrtvu nakon pet sati pronašla je susjeda.

Žena iz Malinske na Krku (69) koju je u subotu u kući u kojoj sama živi napao i teško ozlijedio stariji muškarac izvan je životne opasnosti. No zbog teškog stanja s poremećajima svijesti i kretanja smještena je na odjel neurokirurgije riječkog KBC-a.

Sin na robiji u Lepoglavi

Policija nastavlja intenzivnu potragu za sumnjivcem na kojeg upućuju tragovi iz kuće i s tijela napadnute žene. Zasad nije poznato hoće li napad biti kvalificiran kao pokušaj ubojstva jer istraživanje još traje. Pljačka je mogući motiv napada, no nije jedini koji policija istražuje. Napadnuta je žena majka Marijana Bečehelija, osobe poznate iz kriminalnog miljea. Bečeheli u Lepoglavi služi kaznu od 9,5 godina zatvora zbog trgovine heroinom, a prije toga dvaput mu je suđeno u Rijeci zbog ubojstva makedonskog kockara 1995. godine u Njemačkoj. Prvi put bio je osuđen na 20 godina zatvora, na drugom je suđenju oslobođen, no presuda je ukinuta pa mu se sudi i treći put, u Puli. Bečeheli je poznat i po bijegu iz riječkog zatvora dan uoči izricanja prve presude kada je prepilio rešetke na prozoru samice.

Spašena u posljednji trenutak

Koliko je poznato, Bečehelijeva majka napadnuta je ujutro. Čim je otvorila vrata, nasilnik ju je počeo udarati i daviti rukama pa je klonula i onesvijestila se. Iz ženina novčanika ukraden je manji iznos.

Napadač je vjerojatno mislio da je žena mrtva i prije bijega joj je oko vrata omotao omču. Onesviještenu ženu pronašla je susjeda pet sati nakon napada pa je odvezena u bolnicu.

Ključne riječi

Komentara 2

RT
Rollo Tomasi
23:11 15.04.2012.

Rizik poslovanja. Ako se ideš baviti kriminalom, računaj da će ti možda nastradati i najmiliji. Nažalost. Baš me zanima je li mu sad konačno žao...

HO
horacio
08:04 16.04.2012.

Tamara Opačak Klobučar Nemožeš napisati \"iz kriminalističkog miljea\". Kriminalisti su policajci a ne kriminalci. Znači iz kriminalnog miljea.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije