Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lutao autocestom

Majka na ruku dječaka tetovirala broj mobitela, ovo je razlog

Kina
Foto: Reuters/Pixsell
25.07.2018.
u 20:16

Policajci koji su dječaka pronašli kako luta cestom koja povezuje kineske gradove Wenzhou i Taizhou uočili su neobičnu tetovažu na njegovoj ruci

Jedan tinejdžer s mentalnim poremećajem pronađen je kako luta autocestom na istoku Kine, a na ruci je imao tetoviran broj mobitela svoje majke, izvijestili su lokalni mediji, piše Yahoo News.

Policajci koji su dječaka pronašli kako luta cestom koja povezuje gradove Wenzhou i Taizhou uočili su neobičnu tetovažu na njegovoj ruci.

Naime, dječak je imao tetovirana dva broja, ali je jedan bio prekrižen. Majka mu je dala tetovirati novi broj kada je promijenila svoj broj mobitela.

Policajci od dječaka nisu mogli ništa saznati, kako se zove niti gdje živi pa im je broj telefona zapravo puno pomogao jer su uspjeli kontaktirati njegovu majku koja je došla po njega u policijsku postaju.

Dječak se iskrao iz kuće u 3 ujutro dok su njegovi roditelji spavali. Lutao je ulicama, a na kraju je završio na autocesti.

– Dala sam mu tetovirati samo broj svog mobitela u slučaju da se izgubi – rekla je majka, a njezin potez naišao je na odobravanje na društvenim mrežama.

Inače, u Kini ne postoji zakon kojim se zabranjuje tetoviranje maloljetnih osoba pa majka neće snositi nikakve posljedice. Ipak, policija savjetuje roditeljima djece sa psihičkim poremećajima da ulože u GPS sustav za praćenje kako bi mogli u svakom trenutku znati gdje se njihovo dijete nalazi.

Komentara 1

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
21:05 25.07.2018.

brzo se može uočiti na koga je dijete zaostalo , majka promjeni broj pa ga išara kao da se beba igrala sa rukom,kažete ljudi sa društvenih mreža podržavaju mater,nisam znao da su mozgovi sa fejsbuka i ostalih platformi postali standardd za što je dobro a što loše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije