Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nosila ga i u školu

Majka propala u zemlju kada je vidjela što joj je kći (5) uzela i poklonila prijateljici

učenice
Foto: Getty Images
24.01.2020.
u 18:41

Petogodišnja djevojčica kod majke je pronašla nešto nalik ljubičastom prstenu pa je 'igračku' uzela i odnijela u školu

Kada joj je majka kćerine prijateljice poslala poruku, jedna je žena skoro propala u zemlju od sramote.

Petogodišnja Myla Eisenhower uzela je, naime, svojoj majci Kahli Maneely igračku za seks i potom je dala prijateljici kada su na putu prema kući izlazile iz školskog autobusa.

Druga djevojčica novu je igračku pokazala svojoj majci, a ona se odmah javila vlasnici vibratora.

– Hej, Myla je dala ovo Isabelli u autobusu danas. Možda je našla u tvojim stvarima – napisala joj je majka kćerine prijateljice te joj je poslala i fotografiju igračke.

Očekivano, Kahla je pocrvenjela od sramote.

– Osramoćena sam, ne znam što bih ti uopće rekla. Jako mi je žao. Mogu ti garantirati da nije korišten. Uzeli smo pakiranje od četiri komada i išla sam provjeriti, jedan nedostaje. Vjerojatno je mislila da je to prsten – napisala je šokirana majka.

Majka druge djevojčice kazala joj je kako je 'prsten' njezinoj kćeri dala tek na rastanku tako da ga je Myla vjerojatno nosila cijeli dan.

Nakon prvog šoka, osramoćenoj majci cijela je situacija na kraju bila jako smiješna pa je prepisku objavila na Facebooku.

Mnogi su joj komentirali kako 'prsten' izgleda korišteno na što je majka odgovorila:

– Naravno da izgleda zato što i je. Koliko joj je puta ispao, koliko ga je rastezala, koliko puta zgazila... Otkad ga je uzela do pronalaska je prošlo 12 sati. Jeftini su, samo za jedno korištenje – napisala je Kahla.

Komentara 7

NA
najposebniji
00:31 25.01.2020.

Zar to nije tatina igračka?

Avatar Golum
Golum
12:49 25.01.2020.

Eto sta ljudi stavljaju na drustvene mreze...katastrofa.

DU
Deleted user
11:07 25.01.2020.

I kaj zdaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije