Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema je pet dana

Majka nestale Zagrepčanke: 'Samo želim naći svoje dijete'

Martina Kolman
Nestali.gov.hr
24.12.2023.
u 14:55

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, policija apelira da što prije obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr

Gotovo tjedan dana traje potraga za Martinom Kolman koja se 19. prosinca ujutro udaljla s adrese na Trnju te joj se tada gubi svaki trag. Nosila je crni kaput i crne hlače kada je u 7 sati napustila stan s plavom vrećicom i bez mobitela, koji je ostavila doma.

Majka 40-godišnjakinje kaže da od tada nisu dobili nikakve vijesti o njoj. "Samo želim naći svoje dijete, nemam pojma gdje je ni kako je" kazala je za 24sata, opisavši kako su nestanak prijavili suprug i mlađa kći jer je ona radila.

Prema informacijama MUP-a, Martina je visoka 165 cm, ima smeđu kosu i zelene oči te je slabije tjelesne građe. Na prsima ima višebojnu tetovažu gavrana, a na lijevoj nozi ima tetoviran kostur. 

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, policija apelira da što prije obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

VIDEO U prometnoj nesreći u Zagrebu preminuo motociklist

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije