Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na području Karlovca

Majka bez vozačke dozvole i autosjedalica vozila djecu u autu, ide u zatvor na 30 dana

Vožnja u pijanom stanju
Slavko Midzor/PIXSELL
24.01.2024.
u 17:22

Žena je više puta osuđivana zbog prometnih prekršaja, ali ima mogućnost žalbe na presudu

Majka (31) u automobilu vozila je više male djece koja nisu za vrijeme vožnje sjedila u sigurnosnim sjedalicama. Zbog prekršaja sud ju je osudio na 30 dana zatvorske kazne, 290 eura novčane kazne, osmomjesečnu zabranu zabranu vožnje te trajno oduzimanje automobila.
Prema saznanjima policije, sve se dogodilo u utorak na području Karlovca kada se ispostavilo da je 31-godišnjakinja upravljala vozilom bez položenog vozačkog ispita te nije bila vezana za vrijeme vožnje. Također, ustvrđeno je da je vozačica prevozila više osoba nego što je upisano u prometnoj dozvoli te da je prevozila djecu nižu od 150 centimetara bez sigurnosne sjedalice, piše Danica.hr. 

Sutkinja je kaznu obrazložila te kazala da je 31-godišnja žena više puta osuđivana zbog prometnih prekršaja, ali ima mogućnost žalbe na presudu. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Vozač Peugota umalo izazvao nesreću

Komentara 1

LO
Lostura
18:33 24.01.2024.

Njij treba oduzeti djecu, a ne Severini sina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije