Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Progovorio biološki otac

Mahirova majka i očuh svojim izjavama pokušavaju zaštititi sebe

mahir
Foto: VL FOTO
18.01.2016.
u 08:42

“Čuo sam mnoge priče, a kad dođe treća osoba (misleći na očuha), ne bude više isti odnos s djecom“, kazao je Mahirov otac

Nakon smrti Mahira Rakovca (14) pojavile su se informacije da je bio izložen vršnjačkom nasilju, a nakon njegove majke Alise Mahmutović i očuha Dubravka Lovrenovića, progovorio je i dječakov biološki otac Muhamed Rakovac.

Na FACE TV-u kazao je da ne vjeruje da je Mahir bio zlostavljan. – Moj Mahir bio je omiljen u društvu, u Tuzli ga je imao. Ne znam što se događalo u Sarajevu, s obzirom na to da mu od vršnjaka nitko nije došao na dženazu – kaže Rakovac koji živi u Tuzli. – Čuo sam mnoge priče, a kad dođe treća osoba (misleći na očuha), ne bude više isti odnos s djecom – kazao je Mahirov otac, koji smatra da su majka i očuh “neke stvari kazali kako bi zaštitili sebe, jer je majka sada staratelj, a meni mora položiti račune”.

– Ja modrice nikada nisam primijetio, samo sam prilikom obdukcije vidio modricu ispod Mahirova desnog oka, ali mislim da to nije od pada, niti od zlostavljanja u školi, već možda u kući – kazao je Mahirov biološki otac.

>> Mahirov skok u smrt razotkrio monstruozno nasilje u školama

>> Ispovijest očuha: Profesor je mog zlostavljanog sina zvao ženskim imenom

Komentara 5

MA
matador007
09:54 18.01.2016.

Kao majka troje djece,nemam puno pametno za reči na ovo.Prestrašno.Djeca su naše najveće blago,a nekada ih je nemoguće sačuvati od svih zala koja im prijete. Ali znam jedno.Da se,ne daj Bože,tako nešto dogodilo mom djetetu,krivci ne bi preživjeli.Amen!

NI
ninja72
10:41 18.01.2016.

Po imenu je bioloski otac; zna se na cijoj strani.

KO
kodamesepita
09:28 18.01.2016.

gluposti ... oprostite ali dajte malo pieteta prema obitelji ... ovakovi komentari su neukusni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije