Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlasnica kažnjena

Mačak zbog izgladnjivanja provalio u kavez i pojeo hrčka

macke (1)
Felinološko društvo Zagreb
20.02.2013.
u 10:03

Nakon šest dana gladi, mačak Jeffery provalio je u kavez kako bi se nahranio hrčkom. Nesretna životinja tjednima je bila prisiljena piti vodu iz toaleta i jesti ustajale kekse za pse

Čak pet godina zabrane držanja kućnih ljubimaca te kaznu od 2500 kuna dodijelio je sud u Velikoj Britaniji ženi koja je danima izgladnjivala svog mačka, čime ga je na kraju prisilila da provali u kavez i pojede hrčka.

Dvadesetogodišnja Natalie Armitage priznala je krivnju po četiri točke optužnice za zanemarivanje i mučenje kućnih ljubimaca. Daily Mail piše da su je sudu prijavili policijski inspektori koji su na poziv anonimnih dobročinitelja u listopadu prošle godine posjetili njen dom u Todmordenu. Inspektori su tamo zatekli mačka Jeffreyja koji je nakon šest dana gladi provalio u kavez kako bi se nahranio hrčkom. Nesretna životinja izgledala je jako loše, a poslije je ustanovljeno da je tjednima bila prisiljena piti vodu iz toaleta i jesti ustajale kekse za pse.

– Ovo je vrlo tužna situacija za mačka i hrčka. Obojica su bili prepušteni sami sebi gotovo cijeli tjedan. Nije mačka kriva što se zbog gladi okomila na malenog glodavca, nego vi. Zamislite samo patnju kroz koju su obje životinje prošle – kazao je glasnogovornik suda bezosjećajnoj Natalie.

>>Pretučeni lovni terijer uginuo, kujica i njezino štene opečeni


Komentara 1

MO
MojeKorisnickoIme
11:51 20.02.2013.

Jel tu sporno šta su životinje bile gladne ili što je mačka pojela hrčka?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije