Naslovnica Vijesti Hrvatska

Mađar uhićen na granici u Batini jer je švercao 17 kilograma marihuane

Istraga je započela kada su mađarski policajci razbili jedan lanac krijumčara droge. Doznalo se tada kako su još neke osobe iz te istrage aktivne.
16. travnja 2018. u 15:09 4 komentara 307 prikaza
Osijek: Policija zaplijenilla veću količinu marihuane
Foto: Dubravka Petrić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Dok je krijumčario 17 kilograma marihuane, uhićen je 66-godišnji Mađar, u subotu na Graničnom prijelazu Batina. Rezultat je to, pak, višemjesečne policijske istrage. Kada je stigao na granicu, oko 12.20 sati, policajci su ga izdvojili te pozvali carinike sa psima koji su otkrili kako je u vozilu droga.

marihuana DOBILI OTKAZ Iz policijskog skladišta nestalo 540 kilograma marihuane, evo koga su optužili policajci

- Mađarski je držaljanin uhićen, a automobil zapečaćen i sutradan pretražen te su pronađena 34 paketa s marihuanom – kazao je Ivan Canecki, voditelj Odjela kriminaliteta droga PU osječko-baranjske. Istraga je započela kada su mađarski policajci razbili jedan lanac krijumčara droge. Doznalo se tada kako su još neke osobe iz te istrage aktivne.

-  Postojala je mogućnost da će se krijumčarenje nastaviti preko Hrvatske, a bilo je potrebno puno rada da bi detektirali osobu koja će drogu krijumčariti, jer smo doznali da će se angažirati osobe koje od ranije nisu bile u krim miljeu - kazao je Dubravko Pandurić, načelnik Postaje granične policije Beli Manastir.

'NIŠTA IM NIJE SVETO' Mamiću odbili svjedoke: Nema ljutnje, hrabrim se mišlju da im je onda sve jasno Ilustracija ZAPLIJENJENO 66 KILOGRAMA U moru kod Lošinja pronađena još dva paketa marihuane Ilustracija UHIĆEN SERIJSKI PREVARANT Izmišljao kvarove na brojilima Zagrepčana pa im naplaćivao popravak
ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas