Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI OTKAZ

Iz policijskog skladišta nestalo 540 kilograma marihuane, evo koga su optužili policajci

marihuana
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
12.04.2018.
u 13:22

Forenzičari sumnjaju u tu priču jer bi miševi sigurno uginuli da su se marihuanom poslužili kao hranom

Osmorica argentinskih policajaca dobila su otkaz jer su za nestalu drogu optužili miševe, piše u četvrtak BBC.

Istražitelji su otkrili da 540 kg marihuane nedostaje iz policijskog skladišta u Pilaru, u sjeverozapadnom predgrađu Buenos Airesa.

Bivši zapovjednik gradske policije Javier Specia i kolege policajci rekli su na sudu da su drogu "pojeli miševi".

No, svjedoci forenzičari sumnjaju u tu priču jer bi miševi sigurno uginuli da su se marihuanom poslužili kao hranom.

Glasnogovornik suca Adriana Gonzaleza Charvaya rekao je, prema izjavama stručnjaka sa sveučilišta u Buenos Airesu, da miševi ne bi zamijenili drogu za hranu, a čak i da jesu, u skladištu bi se pronašlo mnogo uginulih miševa.

Policajci će iskaz pred sudom dati 4. svibnja.

Komentara 8

Avatar Thc
Thc
14:28 12.04.2018.

Forenzicari su u pravu;kada bi misevi pojeli svu vutru,kada bi ih ista pocela pucati na glad I ako nakon toga nebi imali vise nista za jesti uginuli bi😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ali od gladi😂😂😂😂😂

MX
Mister X
11:35 30.04.2018.

Ja uvjek vjerujem policiji Sve je u redu naivci i idu na podmuklost i nevjeruju policiji . Jasno je kao sunce a ja uvijek vjerujem policiji i to stoji da su pojeli miševi . A kako nema mrtvih miševa štoo tvrde pametni normalno da nema njih su pojele maćke ! I time je sve riješno . P nisu ludi policajci da oni toliko droge pojedu jer da to prija i drugi bi to koristili kao prirodnu BIO hranu ....

Avatar štrumpf
štrumpf
18:23 12.04.2018.

Dali se nije čuvala tolika količina trave miševa ne bi ni bilo.. Bolje da se zapitaju čemu čuvati tolike količine trave ili bilo koje droge,ovako samo same policajce stavljaju u nezgodan položaj koji gledajući te količine vide novce i rješenje mnogih problema.. i policajci su samo ljudi koji isto kao svatko drugi koji se odluči na rizik i mogući zatvor kako bi zaradio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije