Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljačkaju urod

Lopovi mu ukrali dvije tone lješnjaka

Lješnjaci
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
08.09.2016.
u 12:14

Nejasno je kako su uspjeli pokupiti i odnijeti toliku količinu lješnjaka

Kada je došao u svoje polje lješnjaka u Trnavi kod Đakova, 61-godišnji se vlasnik nemaleno iznenadio vidjevši da je - opustošeno. Više od dvije tone zrelog ploda lješnjaka netragom je nestalo. Sumnja se kako su se lopovi u pohod zaputili između petka i srijede, vjerojatno pod okriljem noći. Ostaje, pak, nejasno kako su uspjeli pokupiti i odnijeti toliku količinu lješnjaka. Šteta se procjenjuje na više desetaka tisuća kuna.

>> Na svakom su koraku... Odlični razlozi da krenete u berbu ovih bobica

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar gusjenica
gusjenica
13:50 08.09.2016.

Biti će ovakvih krađa sve više. Određenoj populaciji se svake godine smanjuju mogućnosti poslova koje su nekada radili. Tko to može ukrasti, pita se naš začuđeni voćar ? Pa samo onaj tko može sakupiti ekipu od dvadeset trideset spretnih, koji mogu stati u dva kombija zajedno sa lješnjakom. Tko bi to mogao biti ?? Stvarno je teško pitanje.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:44 08.09.2016.

Očito slavonska policija ne radi svoj posao. Prijaviti i tražiti neka počnu raditi u policiji svoj posao. Pa to idu cijele obitelji u krađu. Društvo promovira stalno lopove. Crkva nula bodova. Što raditi? A ima i krajnje rješenje, upucati sačmaricomm nekog nesretnika. Pa će biti dva nesretna, upucani i onaj koji je pucao. Valjda dva nesretna vrijede stotine kila lješnjaka. Ili što više vrijedi?

MA
mariobalder
18:17 08.09.2016.

Loša procjena vrijednosti lešnjaka. Šteta je daleko veća od par desetak tisuća kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije